Lectură de un minut

14 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Delaco va distribui produsele brandului premium de lactate Elle & Vire Professionnel

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Delaco Distribution, parte a grupului francez Savencia Fromage & Dairy, unul dintre cei mai mari producători de specialități de brânzeturi din lume, preia distribuția brandului de lactate premium Elle & Vire Professionnel în România, începând cu 1 ianuarie 2024.  

Sursa foto: Elle & Vire Professionnel/ Facebook

Elle & Vire Professionnel își are rădăcinile în Normandia (Franța), un terroir de excepție, cunoscut în întreaga lume pentru pajiștile sale și calitatea laptelui. Brandul fondat în 1945 este astăzi prezent în peste 120 de țări de pe 5 continente și se diferențiază pe piața internațională prin produse de calitate premium, atenția specială acordată relației cu fermierii, condițiilor de creștere a animalelor, dar și prin inițiativele de educare și formare a talentelor în domeniul gastronomiei și cofetăriei.

În 2021, Ana Consulea, Chef Cofetar și antreprenor, fondatoare a braseriei-cofetărie Zexe Braserie și a gelateriei Zelato și deținătoare a titlului „Pastry Chef of the Year”, s-a alăturat echipei de ambasadori Elle & Vire Professionel, devenind primul cofetar român cu acest statut selectat de compania franceză.

Programul de ambasadori, fondat și susținut de Maison de l’Excellence Savencia, condusă de doi Chefi executivi renumiți, Nicolas Boussin și Sébastien Faré, este una dintre inițiativele marcante ale brandului de a crea o comunitate globală de Chefi.

Grupul francez Savencia Fromage & Dairy este unul dintre cei mai mari producători de specialități de brânzeturi din lume si are în portofoliu, pe lângă brandurile Elle & Vire şi Elle & Vire Professionnel – alegerea celor mai buni Chefi din lume și a restaurantelor cu stele Michelin, și brandul Delaco, brandurile de specialități din branza Ile de France, Saint Agur, Caprice des Dieux, Coeur de Lion, dar şi brandurile de ciocolată din categoria super premium Valhrona și Weiss, utilizate de ciocolatieri de lux din întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Delaco va distribui produsele brandului premium de lactate Elle & Vire Professionnel