Lectură de un minut

18 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Retailerul de încălțăminte Deichmann vrea să își dubleze numărul de magazine din Marea Britanie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul german de încălțăminte Deichmann vrea să devină liderul pieței de încălțăminte de familie din Marea Britanie și să își dubleze numărul de magazine în anii care urmează, potrivit Retail Gazette.

Grupul german este deja cel mai mare retailer european de încălțăminte, însă, deși este activ de peste 20 de ani în Marea Britanie, cota sa de piață s-a limitat la 104 unități, iar vânzările din anul 2019 au ajuns la 120 de milioane de euro.

„Suntem foarte focusați pe Marea Britania, aceasta fiind una dintre cele mai mari piețe din Europa. Vedem foarte mult potențial aici și vrem să devenim liderul de piață pe segmentul de încălțăminte de familie așa cum suntem deja în multe țări din Europa Centrală și de Est”, a declarat Samuel Deichmann, care conduce operațiunile din Regatul Unit.

Reprezentantul Deichamnn a declarat că nu vede un motiv pentru care numărul de magazine nu s-ar dubla pe termen lung și mediu în Marea Britanie. În Germania, retailerul are 1.000 de magazine și se apropie de 200 de unități în Olanda și Elveția.

Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of The Future și află cele mai noi informații din industrie și sfaturi de la profesioniștii din piață.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de încălțăminte Deichmann vrea să își dubleze numărul de magazine din Marea Britanie