Lectură de un minut

03 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Dedeman incurajeaza cumparaturile online: concurs cu Mastercard

Abonează-te pe  

Mastercard si Dedeman lanseaza campania "E normal sa iti doresti vacanta visurilor tale" prin care incurajeaza cumparaturile online. Astfel, clientii care fac cumparaturi cu cardul Mastercard intre 2 iulie - 14 august, pot castiga un voucher de vacanta in valoare de 10.000 de euro.

Mastercard, companie de tehnologie in industria globala de plati si retailerul roman Dedeman anunta o campanie prin care incurajeaza platile electronice in randul consumatorilor din Romania.

Clientii Dedeman care platesc cu cardul lor Mastercard in orice magazin Dedeman de pe intreg teritoriul Romaniei in perioada 2 iulie – 14 august si inregistreaza valoarea conform regulamentului, pot castiga zilnic cate un card cadou Dedeman in valoare de 500 de lei sau marele premiu: un voucher de vacanta in valoare de 10.000 de euro, care ii va permite castigatorului sa isi aleaga destinatia visurilor sale!

Consumatorii care doresc sa se inscrie in concurs trebuie sa plateasca pentru cumparaturile efectuate in magazinele Dedeman cu un card Mastercard sau Maestro si sa trimita un SMS cu valoarea tranzactiei la numarul 3773 sau sa inscrie datele pe site-ul https://participare.mastercard.ro/.

Un participant poate efectua un numar nelimitat de tranzactii Mastercard in locatiile partenere si poate trimite zilnic maximum 5 mesaje, indiferent de metoda de inscriere aleasa (SMS sau online). Numele castigatorilor si premiile castigate vor fi anuntate in termen de o luna de la finalizarea campaniei pe site-ul www.mastercard.ro/promotii.

Dedeman are 25 de ani de activitate, in prezent compania operand 48 de magazine in intreaga tara in care comercializeaza peste 50.000 de produse din domeniul constructiilor si amenajarilor interioare.

Citeste si:
Banii înapoi pe cumpărăturile din zilele de marți: programul cashback al Mastercard
Banii înapoi pe cumpărăturile din zilele de marți: programul cashback al Mastercard
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dedeman incurajeaza cumparaturile online: concurs cu Mastercard