Lectură de 3 minute

21 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Dedeman inaugurează al doilea magazin din acest an, după o investiție de peste 14 milioane de euro

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Dedeman, retailer de materiale de construcţii şi amenajări interioare, cu capital 100% românesc, deschide, pe 23 noiembrie, magazinul din Bârlad.

Sursa foto: Dedeman

Noul magazin Dedeman este situat pe Bulevardul Republicii, pe un teren cu o suprafață de aproximativ 24.000 mp și face parte din complexul comercial Bârlad Value Center. Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 14,5 milioane de euro

Dedeman Bârlad are o suprafață construită de aproximativ 11.000 mp, dintre care 1.100 sunt destinați serei în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber. Proporțional cu spațiul disponibil, în noul magazin au fost instalate 8 case de marcat.

Zona de exterior este amenajată cu 263 locuri de parcare. Tot aici, clienții vor avea la dispoziție și o stație pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Dedeman Bârlad primește în echipă 137 de colegi care îi vor ajuta pe noii clienți să-și transforme în realitate orice plan legat de casă și grădină. Fiecare angajat a urmat programe de pregătire specifice funcției, pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor cu sfaturi de specialitate și soluții eficiente.

Deși eram prezenți deja în județul Vaslui cu un magazin Dedeman, ne bucurăm că reușim să ajungem și la Bârlad, un alt oraș important al acestui județ.

Dragoș PAVĂL, Președintele Dedeman

Pentru a le oferi și un plus de inspirație clienților care îi vor trece pragul, magazinul a fost prevăzut cu un showroom de mobilă de 700 mp și cu unul dedicat mobilierului de baie și gamei de gresie și faianță.

Citeste si:
Dedeman deschide un nou magazin în țară, după o investiție de peste 14 milioane de euro
Dedeman deschide un nou magazin în țară, după o investiție de peste 14 milioane de euro

Având în vedere că inaugurarea sa are loc în apropierea lunii decembrie, magazinul din Bârlad își așteaptă clienții cu sute de oferte speciale la produse de sezon, decorațiuni de sărbătoare, brazi naturali și artificiali, instalații luminoase, produse electrocasnice și mobilier, toate acestea putând fi transformate cu ușurință în cadouri pentru cei dragi, dar și pentru locuință.

Pentru cei care se decid mai greu în privința darurilor de Crăciun, Dedeman oferă posibilitatea achiziționării de carduri cadou însoțite de o felicitare gratuită.

În sprijinul clienților vine și magazinul online www.dedeman.ro și aplicația Dedeman, disponibilă pe telefon sau tabletă. Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot vedea catalogul de oferte, să afle detalii despre produse și servicii și să efectueze comenzi online.

În plus, în cadrul magazinului online, în paginile de prezentare a produselor este indicată și localizarea exactă la raft pentru cele disponibile în magazinul fizic (zonă și deschidere). Astfel, clienții pot identifica rapid și cu ușurință în magazin produsele dorite, atunci când timpul alocat cumpărăturilor este limitat.

Dedeman Bârlad se alătură celorlalte 50 de magazine Dedeman ale căror acoperișuri sunt prevăzute cu panouri solare. Acestea produc energie electrică destinată exclusiv autoconsumului prin intermediul centralelor electrice fotovoltaice instalate.

Dedeman Bârlad este al doilea magazin inaugurat de companie în 2022, după cel din Brașov – Cartier Noua.

Odată cu acesta, Dedeman va deține două magazine în județul Vaslui.

Dedeman în cifre

  • 59 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;
  • o gamă de peste 60.000 de produse pentru casă și grădină;
  • între 7.500 și 18.000 mp - suprafaţa unui magazin;
  • peste 12.800 de angajaţi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dedeman inaugurează al doilea magazin din acest an, după o investiție de peste 14 milioane de euro