Lectură de un minut

04 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Dedeman deschide al saselea magazin din Capitala

Abonează-te pe  

Retailul de materiale de constructii si solutii de amenajari interioare, Dedeman, va inaugura pe 7 septembrie o noua locatie, in cartierul Pantelimon din Bucuresti. Compania cu capital romanesc, ajunge astfel la 49 de locatii la nivel national.

 

Magazinul va fi deschis pe soseaua Dudesti-Pantelimon, la nr. 2 – 40. Investitia ajunge la 15 milioane de euro, noteaza wall-street.ro.

Magazinul va avea o suprafata de peste 14.500 metri patrati si va avea si o parcare de 504 locuri. La vanzare vor fi puse peste 45.000 de produse pentru constructii si amenajari interioare, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, utilaje si scule electrice.

Dragos Paval, presedintele companiei Dedeman a completat: “Deschiderea magazinului din Pantelimon este inca un pas in strategia noastra de a acoperi cat mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienti si accesibile din orice parte a orasului dar si din imprejurimile acestuia. Avem increderea ca proximitatea fata de client si timpul scazut de raspuns la cerintele acestuia ne pot mentine competitivi intr-o piata marcata de schimbari si provocari.”

Magazinul va pune la dispozitie clientilor si alte servicii auxiliare:

  • serviciul de proiectare bai si bucatarii
  • mixare vopsele
  • comenzi speciale
  • livrarea marfurilor
  • retur de produse
  • finantare suplimentara

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dedeman deschide al saselea magazin din Capitala