Lectură de un minut

29 Jul 2016 - Știri și Noutăți

Al 43-lea magazin Dedeman a fost deschis la Satu Mare

Abonează-te pe  

Retailerul romanesc Dedeman continua expansiunea si a deschis saptamana aceasta o noua locatie, prima din nord-vestul tarii. Cu o investitie estimata la 11 milioane de euro, magazinul a asigurat 160 de locuri de munca. Angajatii asteapta clientii care doresc sa isi construiasca o casa sau sa-si reamenaje locuinta cu sfaturi practice pentru alegerea produselor potrivite.

 

Primul magazin Dedeman inaugurat anul aceasta are un capital 100% romanesc, unitatea din Satu-Mare punand la dispozitia cumparatorilor un total de 45.000 de produse comercializate de la firme locale sau companii internationale.

Clientii sunt asteptati la cumparaturi in programul de functionare, magazinul fiind deschis de luni pana vineri intre 8:00-21:00 si intre 8:00-20:00, 9:00- 19:00 pentru sambata, respectiv duminica.

La inaugurarea locatiei noi au fost prezenti invitati speciali si oficiali ai judetului, acestia raspunzand afirmativ la receptia din cadrul sediului magazinului. Aici s-a renuntat la inaugurarea standard si in locul unei panglici s-a taiat o placa de lemn.

Dragos Paval, presedintele Dedeman Romania a declarat: „Ne consolidam prezenta in partea de nord vest a tarii prin deschiderea a doua noi magazine, cel din Satu Mare urmat de cel din Oradea a carui deschidere va coincide cel mai probabil cu finalul verii. Ne bucuram ca lucrarile de constructie s-au incheiat chiar mai devreme fata de termenul stabilit initial, in ciuda unei primaveri extrem de ploioase.”

In plus, satmarenilor li s-a explicat cum pot folosi aplicatia dezvoltata de Dedeman pentru a facilita alegerea produselor. Acestia pot afla informatii detaliate despre produsele comercializate, printr-o simpla scanare a codului de bare.

Gama produselor comercializate in reteaua de magazine Dedeman este una foarte variata, punandu-se la dispozitia clientilor materiale de constructii, piese de mobilier, electronice, electrocasnice, articole de gradina, decoratiuni, gresie si faianta, produse termice si sanitare.

Citeste si:
Frații Pavăl, în topul tranzacțiilor imobiliare în 2022. Câți bani au investit proprietarii Dedeman
Frații Pavăl, în topul tranzacțiilor imobiliare în 2022. Câți bani au investit proprietarii Dedeman

Ofertele sunt periodice iar in zilele urmatoare localnicii se vor gasi pe rafturi sute de produse cu pret redus.

Video inaugurare Dedeman Satu Mare:

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Al 43-lea magazin Dedeman a fost deschis la Satu Mare