Lectură de 3 minute

15 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Decorațiuni de Crăciun la Leroy Merlin: circa 1.500 de produse pentru sărbători, inclusiv o gamă de iluminat cu consum redus

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Începând cu 9 noiembrie, Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a lansat colecția de produse și decorațiuni dedicate sărbătorilor de iarnă. Astfel, clienții vor putea găsi atât în magazinele retailerului, dar și online, o gamă completă cu circa 1.500 de produse, de la brazi artificiali în dimensiuni și culori diferite, până la instalații și decorațiuni care vor oferi un aspect festiv oricărei case.   

Sursa foto: Leroy Merlin

Pentru colecția de Crăciun de anul acesta, Leroy Merlin a conceput patru stiluri decorative tematice potrivite celor mai exigente preferințe în materie de decorațiuni:

  • tradițional (Crăciun în familie),
  • magic (Magia de cristal),
  • romantic (Crăciun romantic)
  • cocktail (Crăciun Cocktail).

Potrivit reprezentanților companiei, colecția dedicată sărbătorilor de iarnă cuprinde un număr total de aproximativ 1.500 produse, cu prețuri care pornesc de la 14.90 lei pentru un brad artificial de Crăciun de dimensiunea 60 cm sau 11.39 lei pentru un set de 8 globuri.

De asemenea, Leroy Merlin lansează cu această ocazie și o gamă de iluminat cu consum redus de energie, astfel încât clienții să se poată bucura de o atmosferă de poveste în propria casă, fără costuri mai mari la utilități. Printre produsele care înregistrează un consum redus de energie face parte și gama de articole Lumineo care cuprinde diferite tipuri de instalații pentru Crăciun, cu prețuri care pornesc de la 14,90 lei.

Retail jobs

Leroy Merlin vine în întâmpinarea clienților săi cu un portofoliu variat de produse de iluminat, de la instalații pe baterii, proiectoare și tuburi luminoase ideale pentru înfrumusețarea grădinii, dar și produse în trend cu tehnologia, care pot fi acționate de pe dispozitivele mobile în baza unei aplicații.

Anul acesta, ne dorim să punem accentul pe soluții de reducere a consumului energetic, inclusiv atunci când vorbim de decorațiuni festive.

Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania

Pentru a achiziționa produsele dorite, clienții Leroy Merlin pot accesa și soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore, Comanda telefonică la *2244 - pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu în 1-3 zile lucrătoare sau aplicația mobilă Leroy Merlin care oferă acces la toate produsele disponibile în magazin, dar și la secțiunea “Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

Citeste si:
BestJobs: Angajații români nu se simt deprimați de Blue Monday. Ce îi întristează de fapt
BestJobs: Angajații români nu se simt deprimați de Blue Monday. Ce îi întristează de fapt

Leroy Merlin este companie pe pieța de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, Leroy Merlin deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia Leroy Merlin. Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 20 magazine Leroy Merlin, cu peste 3000 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decorațiuni de Crăciun la Leroy Merlin: circa 1.500 de produse pentru sărbători, inclusiv o gamă de iluminat cu consum redus