Lectură de 2 minute

19 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Decoplast a deschis un nou depozit în Capitală

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Decoplast, producător local de tâmplărie PVC, activ în România de peste 17 ani, cu o cifră de afaceri de 65,6 milioane lei în 2022, a deschis un nou depozit în zona Lizeanu din București, cu o suprafață totală de 410 metri pătrați, după o investiție de 30.000 euro. 

Sursa foto: Decoplast

Depozitul este deschis începând cu 1 mai și se află pe Strada Brădești, numărul 13, sectorul 2, București. Decoplast a alocat o investiție totală de 30.000 de euro pentru dezvoltarea noului deposit, asigurând astfel condiții optime pentru depozitarea și manipularea produselor PVC.

Capacitatea sporită de stocare va permite companiei să își consolideze fluxul de distribuție și să ofere servicii prompte și eficiente pe piața tâmplăriei PVC.

Anul trecut, compania a produs peste 167.000 de metri pătrați de tâmplărie PVC, majoritatea fiind destinată pieței interne. În prezent, Decoplast comercializează 4 game de soluții de tâmplărie termoizolantă și deservește atât piața din România, cât și țări europene precum Italia, Franța sau Belgia.

Produsele Decoplast sunt clasificate în patru game

Produsele sunt clasificate în patru game distincte, care se diferențiază prin funcționalitate și calitate: DecoSensio și DecoSpatio, ambele reprezentând gama premium, și DecoVisio și DecoVitrio, gamele de bază.

Aproximativ 80% din vânzările producătorului de tâmplărie provin de la clienții din zona de distribuție, în timp ce restul provine din lucrări cu montaj și export.

Decoplast oferă clienților ansambluri termoizolante într-o gamă variată de nuanțe din paletarul RAL, alături de servicii de înfoliere sau vopsire. Mai mult, toate produsele conțin 30% materiale reciclabile, iar resturile rămase în urma producției sunt achiziționate de către o firmă de reciclare specializată.

Din materialele reciclabile sunt construite alte materiale auxiliare, cum ar fi accesorii de tip glafuri. Astfel, compania contribuie la reducerea impactului negativ asupra mediului și la promovarea unei economii circulare.

Compania are în echipă 140 de angajați și deține o cotă de piață de 1,5% în segmentul producătorilor de tâmplărie PVC de pe piața locală. În același timp, își propune să înregistreze o creștere de până la 10% a cifrei de afaceri în acest an.

Activă pe piața locală din 2004, Decoplast este unul dintre producătorii de tâmplărie cu tradiție în România, și unul dintre puținii producători cu prezență internațională în Italia, Franța și Belgia. Gamele Decoplast – DecoSensio, DecoSpatio, DecoVisio și DecoVitrio dispun de eficiență termică și fonică, design și tehnologie de ultimă generație. Produsele Decoplast respectă principiile sustenabilității, din grijă față de prezervarea și conservarea resurselor naturale, materialul cadru fiind 100% reciclabil.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decoplast a deschis un nou depozit în Capitală