Lectură de un minut

10 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Decathlon și-a deschis un magazin dedicat mărcii sale de biciclete Van Rysel

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Van Rysel, marca de biciclete Decathlon, a deschis pentru prima dată un magazin propriu în Londra. Magazinul este pregătit să devină o destinație pentru bicicliștii de șosea din întreaga Marea Britanie.

Sursa foto: Decathlon

În cadrul magazinului Decathlon de la Surrey Quays din Londra, Van Rysel are acum propriul său spațiu de magazin. Deși marca de biciclete este deținută de Decathlon, aceasta dorește totuși să se poziționeze independent și să își extindă aria de acoperire ca marcă premium pentru biciclete de curse, notează retail.detail.eu.

„Am vrut ca magazinul să fie un omagiu adus lui Rysel, care în flamandă înseamnă Lille; orașul în care «Van Rysel» își are sediul și fabrica de biciclete”, spune fondatorul Nicolas Pierron, care dorește astfel să înrădăcineze marca și în tradiția „Flandrien”. Este adevărat că tânăra marcă a fost fondată abia în 2018 de către Decathlon.

Gama mărcii include recent introduse bicicletele echipei RCR Pro Replica - bazate pe bicicletele folosite în Turul Mondial din acest an de către Decathlon-AG2R La Mondiale. Pe lângă biciclete și accesorii, clienții vor găsi în magazinul din Londra servicii de îndrumare (sfaturi și configurații personalizate ale bicicletelor) și de montare a bicicletelor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decathlon și-a deschis un magazin dedicat mărcii sale de biciclete Van Rysel