Lectură de un minut

19 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Decathlon lansează serviciul de abonament la bicicletele pentru copii

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

O bicicletă pentru copii va fi în curând prea mică, așa că de ce ar trebui să cumperi una? Este mai bine să închiriezi, potrivit reprezentanților Decathlon: în acest fel, vei avea întotdeauna o bicicletă pentru mărimea copilului tău. Lanțul francez lansează, așadar, un serviciu de abonamente pentru biciclete. 

Sursa foto: Decathlon

Primul serviciu de închiriere pe termen lung al Decathlon

53 de modele care se vând de obicei în magazine pot fi acum și închiriate. În acest fel, lanțul de magazine sportive dorește să le ofere părinților o bicicletă care să crească odată cu copilul lor, astfel încât să nu fie nevoiți să cumpere în mod regulat o bicicletă nouă, notează retaildetail.eu.

Abonații pot schimba bicicleta la fiecare trei luni. Prețurile variază de la 3 euro pe lună pentru o bicicletă de echilibru la 22 de euro pentru o bicicletă de oraș pentru un adolescent. Este inclusă o inspecție după șase luni, precum și o acoperire pentru daune accidentale, cum ar fi pană de cauciucuri sau ruperea schimbătorului în cazul unei căzături. De asemenea, personalul Decathlon ar trebui să ofere întotdeauna sfaturi în momentul alegerii.

Decathlon se angajează pe deplin în "noi moduri de a consuma", mutând accentul de la cumpărare la utilizare. Deja începuse abonamentele pentru închirierea de echipamente sportive, de la bocanci de schi la caiace, dar acum, pentru prima dată, lanțul francez face un pas în închirierea pe termen lung. Decathlon mizează, de asemenea, pe vânzările la mâna a doua.

În mod evident, există și o parte pozitivă a poveștii pentru lanțul de magazine: abonamentele, spre deosebire de achizițiile (unice), oferă un flux de venituri continuu și foarte previzibil.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decathlon lansează serviciul de abonament la bicicletele pentru copii