Lectură de 2 minute

14 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Decathlon deschide un nou magazin în România

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Decathlon, retailer european de articole sportive, continuă strategia de extindere a rețelei de spații comerciale din România, prin inaugurarea unui nou magazin în Alba Iulia, de altfel, și prima deschidere din acest an. În urma acestei investiții, rețeaua Decathlon ajunge la 29 de unităţi de vânzare la nivel național.

Sursa foto: Decathlon

Magazinul Decathlon Alba Iulia dispune de o suprafaţă totală de circa 1.040 m2 și pune la dispoziția clienților mai mult de 2.500 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 80 de sporturi variate: de la box, fitness, gimnastică, alergare și mers sportiv, la fotbal, baschet, tenis de câmp și tenis de masă, înot, sporturi în natură, pescuit, ciclism, schi, drumeție, dar și articole pentru recuperare, hidratare, nutriție și sporturi de precizie.

Produsele au o garanţie de minimum doi ani.

În magazinul Decathlon Alba Iulia, oferta de produse este completată de serviciile adiţionale, precum serviciul atelier, pentru sporturile de asfalt, care constă în repararea şi reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor, dar şi o zonă de personalizare a echipamentelor sportive.

De asemenea, prin serviciile de comandă online, magazinul aduce mai aproape de clienţi întreaga ofertă de produse din magazin: clienții pot comanda acasă sau la locul de muncă, cu ridicare din easybox sau prin Click & Collect, serviciul ce permite plasarea unei comenzi online și ridicarea coletului direct din magazin.

Noua unitate Decathlon dispune și de serviciul BornaPlus, care permite cumpărătorilor să vizualizeze online întreaga gamă de produse. La acestea se adaugă și livrarea prin platformele Tazz și Bringo în toate orașele cu prezență Decathlon.

În afară de magazinele fizice, românii pot accesa articolele şi echipamentele sportive şi din magazinul online www.decathlon.ro.

Decathlon, retailer european de articole sportive, deține în momentul de față 29 de magazine la nivel național, la care se adaugă și platforma online, fiind prezent pe piața de retail sportiv din România încă din 2009, cu aproximativ 1500 de coechipieri în 2021. Magazinele includ produse aparținând mărcilor proprii, precum Quechua, Btwin, Domyos, Nabaiji, etc, dar și altor mărci internaționale, adresându-se atât începătorilor, cât și sportivilor de nivel avansat sau profesionist. Începând cu 2005, Decathlon colaborează cu mai mulți producători industriali, fabricând astfel chiar în România produse marcă proprie pentru drumeții montane, trekking și escaladă (încălțăminte), dar și pentru ciclism (articole textile și biciclete pentru adulți și copii), vândute în întreaga Europă cu eticheta "Fabricat în România".

Citeste si:
Decathlon lansează un nou portofoliu de produse și dezvăluie noul logo al brandului 
Decathlon lansează un nou portofoliu de produse și dezvăluie noul logo al brandului 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decathlon deschide un nou magazin în România