Lectură de un minut

09 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Decathlon deschide primul atelier regional pentru întreținerea și repararea echipamentelor sportive

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Decathlon deschide în luna iunie un atelier regional pentru întreținerea și repararea echipamentelor sportive: biciclete, aparate de fitness sau schi și corturi. Noua unitate va oferi și servicii de personalizare pentru echipamente sportive.

Atelierului Regional Decathlon, primul si singurul din România, oferă posibilitatea de a repara toată gama de produse sportive comercializate de retailer și de a susține demersurile de sustenabilitate ale companiei.

Atelierul este situat în incinta depozitului Decathlon din strada Sinaia 53, localitatea Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov.

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deține în momentul de față 28 de magazine la nivel național, la care se adaugă și platforma online, fiind prezent pe piața de retail sportiv din România încă din 2009 și depășind 1.300 de colaboratori în 2020.

Anul trecut, compania a deschis cel de-al 28-lea magazin din România, în Brăila.

Decathlon comercializează și articole cu eticheta „Fabricat în România”, produsele fabricate în cele trei unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decathlon deschide primul atelier regional pentru întreținerea și repararea echipamentelor sportive