Lectură de un minut

06 Dec 2018 - Știri și Noutăți

Decathlon anunta comercializarea produselor marca proprie, fabricate in Romania, in magazinele din intreaga tara

Abonează-te pe  

Retailerul international de articole sportive, Decathlon, anunta intrarea la raft a etichetei „Fabricat in Romania”, in toate magazinele din tara. Aceasta va semnaliza produsele marca proprie realizate in unitati din Romania, in fabrici din Bucuresti, Timisoara si Resita.

In cele trei unitati din tara sunt produse echipamente sportive marca proprie pentru drumetii montane si trekking, precum incaltaminte, dar si articole textile pentru ciclism si biciclete pentru adulti si copii. Acestea sunt vandute intern, dar si in tari din intreaga Europa. Astfel, peste 60% din cantitatile vandute a peste 20 de modele din intreaga Europa sunt produse in Romania.

  • In fabrica din Bucuresti sunt realizate articole de incaltaminte pentru drumetie si trekking, sub brandul propriu Quechua. Acestea sunt produse speciale din punct de vedere tehnic, realizate in asa fel incat sa fie fiabile pentru tipuri de activitati sportive preponderent montane.
  • Produsele pentru ciclism, brandul B`Twin, sunt realizate in doua fabrici, Sport Mechanical Workshop in Timisoara si Nextcity in Resita, fiind vorba de o gama mai variata de produse, respectiv biciclete si articolele adiacente necesare pentru acestea.
Raul Buzgar, Lider National de Productie a declarat: „Obiectivul Decathlon este acela de a face sportul accesibil cat mai multor oameni, motiv pentru care am ales sa fabricam si in Romania echipamente sportive pentru marcile proprii, B'Twin si Quechua. Echipele nationale de productie, care numara in acest moment peste 1.150 de colaboratori, au expertiza puternica si experienta dovedita in producerea de articole sportive sigure si de calitate. De aceea, in urmatorii ani, Decathlon isi propune sa dezvolte productia din Romania si doreste sa conceapa modele noi pentru produsele proprii”.
Decizia Decathlon de a produce articolele marca proprie in Romania vine din dorinta de a face sportul mai accesibil si de a-l integra in activitatile curente ale oamenilor. La nivel national, DECATHLON reuneste peste 1300 de colaboratori, intr-o retea de 23 de magazine, la care se adauga platforma online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decathlon anunta comercializarea produselor marca proprie, fabricate in Romania, in magazinele din intreaga tara