Lectură de un minut

13 Jan 2015 - Știri și Noutăți

Retailerul de echipamente sport Decathlon face, mai nou, vanzari online

Abonează-te pe  

Retailerul frantuzesc de echipamente sportive Decathlon, parte a Oxylane, a inceput sa livreze online, concurand astfel cu Intersport dar si alte magazine mai mici de sport. Transportul este gratuit pentru produse de peste 300 de lei, conform site-ului companiei.

Pentru comenzile cu un pret de sub 300 de lei, transportul este 20 de lei. Serviciul a fost lansat recent si plata se face, in prezent, exclusiv in numerar la primirea produselor, conform companiei. In prezent se pot achizitiona online circa 15.000 articole.

Intersport, companie care a intrat anul trecut pe segmentul livrarilor online, permite livrare gratuita la 250 de lei, cu 50 de lei mai putin decat concurentul direct. Desi Intersport a intrat de mai mult timp pe segmentul livrarilor online, plata se realizeaza tot cash la livrare. Hervis, un alt jucator major, inca nu a intrat pe segmentul livrarilor online.

Decathlon este o companie franceza, prezenta in peste 15 tari cu peste 400 de magazine, fiind cel mai mare retailer european de articole sportive. Pe piata locala, Decathlon are 13 unitati.

Sursa: Wall-Street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de echipamente sport Decathlon face, mai nou, vanzari online