Lectură de un minut

10 Mar 2015 - Știri și Noutăți

Retailerul de fashion Debenhams a investit 1 milion euro in magazinul din Bucuresti Mall

Abonează-te pe  

Dupa o pauza de un an si jumatate, britanicii de la Debenhams s-au intors in Romania si vor deschide pe 26 martie un magazin de 2.800 metri patrati in centrul comercial Bucuresti Mall, dupa o investitie care depaseste 1 milion de euro.

Magazinul se va intinde pe trei etaje si va include colectii de moda, produse de infrumusetare si gama de decoratiuni pentru casa. Spatiul va cuprinde, de asemenea, o zona dedicata galeriei "Designers at Debenhams", in care se vor regasi colectii exclusive semnate de creatori de moda renumiti. O data cu deschiderea magazinului Debenhams vor fi create 70 de locuri de munca.

Noul magazin Debenhams va fi operat in franciza de grupul bulgar MRPI, un jucator cunoscut pentru dezvoltarea de proiecte comerciale importante si proprietati imobiliare. Compania estimeaza ca, in primul an de functionare, magazinul va fi vizitat de peste un milion de persoane.

Tot articolul pe Wall-Street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de fashion Debenhams a investit 1 milion euro in magazinul din Bucuresti Mall