Lectură de 2 minute

11 Dec 2018 - Știri și Noutăți

De Sarbatori, Farmec vine cu seturi cadou pentru cei dragi

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari producator romani de cosmetice, Farmec, anunta lansarea pachetelor speciale de sarbatori, ce cuprind cele mai apreciate si recent lansate produse din portofoliul companiei. Seturile in editie limitata sunt create pentru a-i surprinde pe cei dragi si sunt disponibile in 25 de variante diverse, ce includ produse ale mai multor game.

Claudia Palacian, Manager de Produs Farmec a declarat: “Farmec este o companie de referinta in segmentul cosmetic, produsele noastre fiind integrate in ritualurile zilnice de frumusete ale consumatorilor. Increderea reciproca pe care am dezvoltat-o cu consumatorii nostri ne-a motivat substantial sa indeplinim nevoile lor si sa ne aliniem tendintelor de consum din perioada sarbatorilor. Astfel, in fiecare an, incercam sa le rasplatim devotamentul si sa ii surprindem cu pachete care vin sa le usureze procesul de cumparaturi, oferindu-le solutii atractive pentru cadouri”.

Seturile pentru sarbatori sunt destinate ingrijirii tenului, parului si corpului si aduc consumatorilor discount-uri promotionale sau produse si accesorii oferite cadou:
  • Caseta Gerovital H3 Hyaluron C include o crema antirid de zi si un gel de dus Full of Energy; la cumpararea acestui pachet, consumatorii beneficiaza de un discount promotional - este disponibila si o borseta compusa din crema antirid de zi si apa micelara, produse cu un efect intensiv de hidratare.
  • Din gama Gerovital H3 Evolution sunt disponibile 3 casete si o borseta, compuse din produse cosmetice destinate ingrijirii zilnice, precum creme antirid, creme hidratante, produse de curatare a pielii, deodorante si geluri de dus; fiecare caseta si borseta beneficiaza de un cadou.
  • Kit-ul de calatorie Minitravel contine un deodorant antiperspirant Fresh din gama Gerovital H3 Classic, o pasta de dinti din gama Aslamed, un sampon cu jojoba din gama Argan Plus si cadou doua plicuri de crema antirid de zi din gama Gerovital H3 Hyaluron C.
  • Din gama completa de ingrijire pentru barbati, Gerovital H3 Men, sunt disponibile 3 casete si 3 borsete care includ produse pentru fata si corp, sampoane, deodorante, produse pentru si dupa barbierit, care curata eficient, hidrateaza optim si ofera o senzatie de confort.
  • pachete speciale ale brandurilor Doina, Argan Plus, Gerovital H3 Classic si Gerovital Plant, cu oferte si cadouri inedite.
  • La caseta Argan Plus, cadoul pregatit este o bentita de par neagra.
Toate seturile speciale sunt disponibile pe site-ul online www.farmec.ro, in magazinele de brand Farmec si Gerovital, precum si in hypermarketuri, supermarketuri si magazinele de specialitate din tara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  De Sarbatori, Farmec vine cu seturi cadou pentru cei dragi