Lectură de un minut

04 Dec 2019 - Știri și Noutăți

"Daruieste un Craciun fericit", o campanie Bonami

Abonează-te pe  

Bonami organizeaza, intre 1 si 21 decembrie, impreuna cu Asociatia Touched Romania o campanie dedicata strangerii de fonduri pentru copiii ce provin din familii monoparentale, cu mame singure, aflate in situatii financiare precare.

Campania organizata de retailerul de mobilier si decoratiuni fi accesata aici. Este facuta intr-un parteneriat cu Asociatia Touched Romania. Infiintata in 2005, aceasta intervine in ajutorarea copiilor si familiilor aflate in dificultate, pentru a preveni abandonul acestora si pentru a le oferi ajutor material, educational si emotional.

Natalia Ungureanu, Director Executiv Touched Romania a mentionat: “Ne bucura colaborarea cu Bonami si speram ca impreuna sa oferim tuturor familiilor pe care le sustinem un Craciun mai imbelsugat anul acesta.”
Produsele incluse in campania Daruieste un Craciun Fericit! sunt virtuale, iar clientii pot opta pentru produse tipice Craciunului: sarmale, cozonac, brad, cadouri sau obiecte vestimentare pentru copii. Toate fondurile stranse vor fi donate integral asociatiei.

Campania Daruieste un Craciun Fericit! va sustine doua din programele Touched Romania:
  • Centrul Maternal Casa Agar, unde anual 10 cupluri mama - copii gasesc sustinere pentru perioade cuprinse intre 9-12 luni, astfel incat sa poata ramane impreuna. Sunt mame si copii aflati in dificultate, victime ale violentei domestice, traficului de persoane, saraciei si excluziunii sociale.
  • Proiectul Dar din Dar ofera sprijin material (donatii materiale, produse alimentare, imbracaminte) pentru aproximativ 300 de persoane in dificultate (220 de copii si 80 de mame), prevenind astfel abandonul copiilor, abuzul si infractionalitatea.
In apropierea sezonului festiv, Bonami isi doreste sa aduca bucurie si Sarbatori cu adevarat fericite mamelor si copiilor aflati in situatii dificile. Touched Romania, prin proiectele si experienta indelungata, vor distribui fondurile obtinute din donatii acolo unde este mai mare nevoie de ele.”, a declarat Manuela Lica-Ionescu, Country Manager Bonami.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  "Daruieste un Craciun fericit", o campanie Bonami