Lectură de un minut

19 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Danonino introduce în portofoliu noile iaurturi cu vitamina C și D

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Danonino, unul dintre brandurile din portofoliul companiei Danone, introduce iaurturile cu vitaminele C și D, în format de 150 de grame. Acestea sunt produse în fabrica Danone din București, cu lapte de la ferme românești.

Formula iaurturilor Danonino este îmbogățită cu vitaminele C și D și calciu. Noile iaurturi vin într-un format mai mare, de 150 gr, și sunt disponibile în două variante, cu arome pe placul copiilor: căpșuni și banane.

Produsele Danonino cu vitaminele C și D conțin pe ambalaje eticheta Nutri-Score, pe care Danone a introdus-o recent și în România. Acestea se încadrează în categoria B, eticheta Nutri-Score fiind plasată pe partea frontală a ambalajelor produselor. Anul acesta, Danone va adăuga eticheta Nutri-Score și pe ambalajul celorlalte branduri din portofoliul său.

Nutri-Score este un sistem de etichetare nutrițional dezvoltat de oameni de știință francezi, iar schema cuprinde 5 scale marcate cu diferite culori și litere, de la verde închis la roșu și litere de la A la E. Aceasta aduce informații suplimentare față de eticheta clasică cu valorile nutriționale, pentru a ajuta consumatorii să înțeleagă mai ușor informațiile despre valoarea nutritivă a produselor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Danonino introduce în portofoliu noile iaurturi cu vitamina C și D