Lectură de un minut

26 Apr 2018 - Știri și Noutăți

Danone lanseaza un nou sortiment de iaurt: Activia Mango Cereale

Abonează-te pe  

Activia a lansat pe piata iaurtul Activia Mango Cereale, brandul diversificandu-si astfel portofoliul cu un nou produs, prin oferirea de optiuni gustoase celor care vor sa aiba un stil sanatos de viata.

Activia Mango Cereale imbina textura cremoasa a iaurtului (fermentul Bifidus ActiRegularis), suculenta fructului de mango (contine o serie de vitamine si antioxidanti) si cerealele crocante.

Noul produs este dedicat pentru diferite momente de consum si poate fi parte din micul-dejun, gustat in pauzele dintre mese ori seara.

Lavinia Barbu, Brand Manager Activia Romania si Bulgaria a declarat: „Produsele Activia sunt create din ingrediente bine selectionate, pentru a oferi optiuni de gustari in viata noastra cotidiana. Noul Activia Mango Cereale contribuie la diversificarea alegerilor din gama pusa la dispozitia consumatorilor nostri, printr-un iaurt cremos si delicios. Iaurtul este, in general, un produs recomandat pentru meniul zilnic, iar atunci cand putem alege dintr-o varietate de mixuri de cereale si fructe, este mult mai usor sa gasim, de fiecare data, o optiune pe gustul nostru.”

Retail jobs

activia mango

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Danone lanseaza un nou sortiment de iaurt: Activia Mango Cereale