Lectură de un minut

18 Jan 2021 - Știri și Noutăți

Daniel Cuevas este noul director general al Philip Morris România

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Philip Morris International  l-a numit pe Daniel Cuevas în funcția de director general pentru România, începând din 15 ianuarie 2021. Daniel Cuevas preia mandatul de la Branislav Bibic, care a condus Philip Morris România în ultimii patru ani și a fost numit director general al Philip Morris Africa de Sud.

Daniel Cuevas s-a alăturat echipei Philip Morris Spania în 2000. După ce a deținut roluri în Key Accounts, Vânzări și Marketing în Spania și Insulele Canare, a fost numit director general al Philip Morris din Insulele Canare în 2010. În 2014 a fost numit director de vânzări al Philip Morris Italia și, doi ani mai târziu, Director al Produselor cu Risc Redus. În această calitate, a revoluționat modelul de afaceri pentru IQOS în Italia și a transformat o creștere lentă într-una accelerată și durabilă, în urma căreia 1 milion de fumători italieni au trecut la IQOS.

Daniel Cuevas deține o diplomă în administrarea afacerilor și o diplomă în marketing de la Universitatea Pontifică Comillas din Madrid.

Philip Morris România este afiliat al Philip Morris International, o companie care transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum. Viziunea companiei este de a înlocui țigările cu produse cu risc redus care – deși nu sunt lipsite de riscuri – sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului. IQOS, sistemul electronic de încălzire a tutunului dezvoltat de PMI, a fost lansat în România în octombrie 2015 și a crescut constant din 2017. PMI a făcut investiții semnificative în fabrica din Otopeni – depășind 500 de milioane de euro ­– pentru a dezvolta capacități de producție a produselor din tutun încălzit, investiții care au transformat-o într-una din fabricile de ultimă generație la nivel mondial.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Daniel Cuevas este noul director general al Philip Morris România