Lectură de un minut

13 Dec 2017 - Știri și Noutăți

Danezii de la JYSK deschid in Romania al 53-lea magazin

Abonează-te pe  

 

JYSK Romania, retailerul de mobila, decoratiuni si textile pentru casa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, deschide in luna decembrie cel de-al 53-lea magazin din tara in Dorohoi. Magazinul JYSK Dorohoi va avea o suprafata totala de 1000 mp si va fi inaugurat joi, 14 decembrie, incepand cu ora 8.00, in bulevardul Victoriei nr. 120, Dorohoi.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: „Incheiem anul 2017 in forta, cu inaugurarea celui de-al 53-lea magazin JYSK din tara si, totodata, cel mai nordic magazin din Romania. Pentru noi a fost un an foarte plin din punct de vedere al expansiunii, am inaugurat 15 magazine pana acum si am ajuns in orase in care ne doream demult sa fim prezenti. Credem ca si locuitorii din Dorohoi se vor bucura ca acum au o noua destinatie de cumparaturi pentru casa la ei in oras. Designul scandinav este din ce in ce mai iubit la noi in tara, iar in magazinul din Dorohoi clientii vor gasi o selectie variata de mobilier scandinav, decoratiuni pentru casa si, produsele care ne disting de ceilalti retaileri, saltele, plapumi si perne. Ii asteptam la deschiderea din 14 decembrie cu oferte speciale de deschidere, inclusiv oferte la gama de decoratiuni si accesorii de Craciun”.

Pe 14 decembrie, incepand cu ora 08.00, locuitorii din Dorohoi sunt asteptati cu un eveniment special in cadrul caruia va fi sarbatorita inaugurarea noului magazin.

Clientii sunt asteptati cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea energizanta si un croissant, cu o atmosfera vesela, cu muzica, DJ, baloane si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori.

Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

JYSK este prezent pe piata din Romania, din 2007.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Danezii de la JYSK deschid in Romania al 53-lea magazin