Lectură de 2 minute

17 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Dan Șucu va investi în Infinity Nord, unul dintre cele mai ample proiecte rezidențiale din nordul Capitalei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Redport Capital și Mobexpert anunță investiții de 150 milioane de euro într-un proiect rezidențial de anvergură – Infinity Nord. Cunoscuta casă de arhitectură londoneză, Design International, a realizat conceptul de design al proiectului. Infinity Nord  va fi livrat în patru faze și va cuprinde 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale și de educație, respectiv 1.500 de locuri de parcare. 

 

Sursa foto: Mobexpert - Infinity Nord

Redport Capital și grupul Mobexpert anunță finalizarea etapei de concept design pentru proiectul Infinity Nord, o destinație rezidențială localizată în zona Străulești. Acesta va fi unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, investiția totală fiind estimată la valoarea de 150 milioane de euro.

Conceptul este realizat împreună cu Design International, o casă de arhitectură londoneză cu peste 60 de ani de experiență și ample proiecte derulate în întreaga lume. Designul și arhitectura au fost inspirate din simbolul infinitului, un concept explorat de-a lungul vieții de sculptorul Constantin Brâncuși, întruchipând natura nesfârșită a timpului și spațiului. Această viziune creativă a fost transpusă într-un proiect de anvergură, realizat la standarde internaționale.

Localizat în nordul capitalei, zona Străulești, proiectul Infinity Nord se întinde pe un teren de 44.000 de metri pătrați, având o suprafață totală construibilă de 125.000 mp. Cele patru faze ale proiectului cuprind un număr total de 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale și de educație, precum și 1.500 de locuri de parcare.

Dezvoltatorii au prevăzut demararea construcției în toamna acestui an, întregul ansamblu urmând a fi livrat în patru faze, cu dată de finalizare anul 2030.

Proiectat în jurul unor elemente futuriste care încurajează ideea de mobilitate urbană și dezvoltare, Infinity Nord cuprinde zone mari de agrement în aer liber, locuri de joacă, spații de retail, dar și o zonă centrală, denumită Infinity Plaza, gândită ca un punct de reper în complex, un loc de întâlnire pentru membrii viitoarei comunități.

Grupul Redport a fost fondat în 2016 de către Cosmin Savu-Cristescu și reprezintă un grup de companii specializate în construcții, investiții, dezvoltare și management de proiecte imobiliare. Compania a finalizat până în prezent proiectele The Level Apartments I și The Level Apartments II, însumând 175 de apartamente în urma unor investiții de 16 milioane de euro.

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie integrată vertical, care pornește cu designul și proiectarea de mobilier, trece cu acestea prin fabricare și retail, până la spațiul clientului final. Recent, prin Mobexpert Homes, Grupul investeste masiv in dezvoltari imobiliare pe nivelul mediu-superior al pieţii.

Citeste si:
Alegeri 2024 | Adelina Badea, CEO Mobexpert: Legile sau taxele introduse peste noapte aduc un dezechilibru
Alegeri 2024 | Adelina Badea, CEO Mobexpert: Legile sau taxele introduse peste noapte aduc un dezechilibru

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dan Șucu va investi în Infinity Nord, unul dintre cele mai ample proiecte rezidențiale din nordul Capitalei