Lectură de 2 minute

07 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Dan Ostahie, Robert Berza și Radu Savopol sunt printre primii speakeri anunțați la European Digital Commerce pe 5 mai

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Evenimentul European Digital Commerce powered by VTEX a devenit unul marcant pentru întreaga industrie de retail din regiune, reunind sute de specialiști, zeci de speakeri și ore întregi de conținut premium. Pe 5 mai, pregătește-te pentru o zi întreagă cu dezbateri incendiare, prezentări hands-on și networking de calitate. Totul, pentru a genera oportunități de business și conținut valoros, exclusiv, pentru tine. Înscrie-te In Person dacă vrei să te bucuri de experiența evenimentului fizic, sau Online ca să ne poți urmări de oriunde te-ai afla.

Datorită interesului ridicat al conferințelor anterioare, EDC va acoperi întreaga zi cu panel-uri care analizează eficient diferite verticale ale industriei, dar și key speech-uri cu informații relevante, exclusive. Trei ore suplimentare pentru a afla noi tendințe, noi instrumente utile business-ului tău, și de a interacționa cu cei mai titrați C levels din industrie.

Fashion, electroIT, DIY, FMCG & Grocery, sunt doar câteva dintre segmentele din comerț pe care le vom acoperi pe 5 mai, un eveniment hibrid, la Crowne Plaza Hotel. Pe lângă acestea, evenimentul va reuni și specialiști SEO, PPC, dar și experți în platforme de ecommerce.

Înregistrați-vă GRATUIT și profitați de toate funcționalitățile IC Events: participanții vor putea vizita zonele de Networking și Expo, vor interacționa cu toți ceilalți participanți și vor schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail.

Practic, va fi o mare oportunitate de a începe noi colaborări, de a găsi parteneri de afaceri și sinergii - totul în doar câteva clickuri.

Odată înregistrat, veți avea acces la toate resursele comunității europene de comerț digital, veți găsi arhiva evenimentului după încheierea acestuia, multiple prezentări și studii de caz și veți avea acces la Networking Area până la finalul zilei de 6 mai.

Citeste si:
PAyU: Piața de comerț online din România ar putea deveni a doua cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est
PAyU: Piața de comerț online din România ar putea deveni a doua cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est

Vă împărtășim și un mic secret: fiecare interacțiune acceptată vă trimite cartea de vizită virtuală a interlocutorului prin e-mail, astfel încât să nu pierdeți niciodată contactul. Înregistrarea este gratuită!

European Digital Commerce powered by VTEX is organized by VTEX Central and Eastern Europe, as the host of the event. VTEX is an AWS Partner with the Amazon Web Services (AWS) Retail Competency. Achievement of the Retail Competency further validates VTEX’s innovative approach to digital commerce retail services and its proven record of global customer success.

Sursa foto: VTEX

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dan Ostahie, Robert Berza și Radu Savopol sunt printre primii speakeri anunțați la European Digital Commerce pe 5 mai