Lectură de un minut

03 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Daikin România deschide primul concept store în Băneasa Shopping City

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Daikin România, parte din grupul Daikin Europe, companie care activează pe piața aparatelor de aer condiționat, deschide primul magazin-concept destinat publicului, în Băneasa Shopping City, în perioada 1 iunie - 31 august 2022, unde clienții beneficiază de servicii integrate de prezentare, testare și asistență în achiziționarea soluțiilor de climatizare pentru locuință.

În cadrul Daikin Concept Store, situat în centrul comercial Băneasa Shopping City, la etajul 1, vizitatorii vor putea să descopere noutățile Daikin, soluțiile de răcire, de încălzire și de purificare a aerului, dar și opțiunile de conectivitate inteligentă.

Daikin Airconditioning Central Europe a fost fondată în 1999 și are sediul central în Austria, la Viena. Portofoliul companiei cuprinde produse și soluții pentru încălzire, răcire, ventilație, aer condiționat și refrigerare. Peste 450 de angajați sunt responsabili de serviciile de pre-vânzare, vânzare și post-vânzare în 16 țări din Europa Centrală și de Est, în Austria, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Moldova, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Daikin Europe, compania mamă a Daikin Central Europe, este un producător european de aparate de aer condiționat, pompe de căldură și echipamente de refrigerare, cu aproximativ 10.000 de angajați în întreaga Europă și 14 fabrici importante în Belgia, Republica Cehă, Germania, Italia, Turcia, Austria și Regatul Unit.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Daikin România deschide primul concept store în Băneasa Shopping City