Lectură de 2 minute

18 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Cutia cu Localnici, inițiativa de promovare a antreprenorilor locali, lansează un produs de Paște în online și retail

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

În perioada sărbătorilor de Paște, echipa Localnicii, alături de antreprenorii care fac parte din program, au realizat o cutie specială, Cutia Pascală, disponibilă în cele cinci Mega Image Concept Stores din București și trei magazine Mega Image din Cluj.

Anul acesta, Cutia cu Localnici Pascală este disponibilă în mai multe variante, atât pentru comenzi online cu livrare rapidă, cât și în retail. Pentru prima oară de când a fost lansat proiectul, două variante ale Cutiei cu Localnici Pascale sunt disponibile în cele cinci Mega Image Concept Stores din București și trei magazine Mega Image din Cluj.

„Sărbătorile de Paște reprezintă un moment bun să conștientizăm că tradițiile ne aduc un sentiment de confort și apartenență. Reunesc familii și ne țin aproape de toți cei dragi nouă, însă, și mai important, întăresc valori și ne dictează gândurile, cuvintele și acțiunile. Când am conceput cutia, am știut că cei care o primesc trebuie să cunoască antreprenori locali care duc mai departe tradiții și povești de ieri, dar care continuă să trezească în fiecare sentimente deosebite și astăzi”, spune Răzvan Crișan, cofondator Kané Group.

De la lansare și până acum, #Localnicii a însemnat peste 120 de antreprenori implicați în campanie, atât în serialul Localnicii, cât și în cele 10 ediții ale Cutiei cu Localnici care au generat vânzări de peste 2,3 milioane de de lei, adică 50.000 de produse cumpărate de la aceștia.

Grupul Kané este un grup specializat pe concepte de ospitalitate gândite în jurul artizanilor și micilor producători, iar din el fac parte Kané – New Romanian Cuisine, Mamizza – NeoNeapolitan Pizza, Mercato Kultur – Outdoor Food & Drinks Market, Cafeneaua M60, Projekt Bjorn Coffee & Gastrobar, iar Localnicii este platforma de vânzări directe și poziționare pentru producătorii artizanali locali.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cutia cu Localnici, inițiativa de promovare a antreprenorilor locali, lansează un produs de Paște în online și retail