Lectură de un minut

27 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Cumpăna investește 3 milioane de euro în noua sa fabrică

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania românească Cumpăna, furnizor pentru livrarea sistemelor watercooler și a apei de izvor, a deschis noua sa fabrică, cu procese de spălare și sterilizare a bidoanelor tehnologizate, în urma unei investiții de 3 milioane de euro.

Capacitatea de producție a noii fabrici este proiectată să acopere chiar și cele mai solicitante perioade din an, în lunile de vară, apa Cumpăna ajungând la peste un milion de consumatori naționali.

„Anul acesta, suntem pregătiți să extindem capacitatea de producție și să dezvoltăm noi produse și servicii pe termen scurt si mediu, dar și să asigurăm menținerea calității produselor și serviciilor noastre, în conformitate cu cele mai recente standarde internaționale”, a declarat Florin Danila, administrator Cumpăna.

În 2020, Cumpăna înregistra o cifră de afaceri de 41,6 milioane de lei, în scădere cu 6% față de anul anterior și un profit de 307.221 de lei, cu 231 de angajați, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor. In 2021, compania si-a majorat cifra de afaceri cu 20%.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cumpăna investește 3 milioane de euro în noua sa fabrică