Lectură de 3 minute

23 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Cumpărături livrate direct la mașină în 2 ore: Auchan asigură serviciul Drive în 31 de hipermarketuri din țară

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Auchan Retail România anunță implementarea serviciului Auchan Drive în 31 din cele 33 de hipermarketuri din rețeaua națională. Prin intermediul acestuia, clienții își pot ridica din parcarea celui mai apropiat hipermarket Auchan comenzile plasate și achitate online prin intermediul aplicației Auchan, ori a magazinului online www.auchan.ro.

Odată cu acestă nouă opțiune, Auchan face încă un pas în extinderea serviciilor de punere la dispoziție a comenzilor online, completând astfel soluțiile deja existente: serviciul gratuit Click&Collect în hipermarketuri și livrarea la domiciliu la nivel național.

Lansat inițial sub forma unui proiect pilot în cadrul hipermarketului Auchan Ploiești, serviciul Auchan Drive este în prezent implementat în 31 de hipermarketuri din 18 orașe. Clienții pot alege din cele peste 25.000 de produse listate online, în aplicația sau magazinul online www.auchan.ro. Comenzile vor fi pregătite pentru ridicare în maximum 2 ore de la plasarea comenzii. Pentru ridicarea comenzilor, clienții sunt așteptați în zonele special amenajate din parcările hipermarketurilor Auchan, unde cumpărăturile le vor fi aduse la mașină în 3 minute de la sosire.

„Serviciul Auchan Drive reprezintă o opțiune simplă și rapidă pentru cumpărături: se comandă online, noi pregătim comanda, iar clientul ridică din parcarea magazinului în 2 ore sau în orice altă zi, în intervalul orar care îi convine cel mai bine. Confortul, economia de timp și, în mod particular, siguranța, sunt cele mai importante atribute ale noului serviciu.”, a declarat Laurențiu Furtună, Director E-commerce și digital Auchan Retail România.

Potrivit unui studiu local realizat de companie, cei mai mulți clienți care au optat pentru serviciul Auchan Drive au ales această opțiune datorită siguranței oferite, întrucât preluarea cumpărăturilor nu necesită niciun contact fizic. Comenzile sunt pregătite în condiții de deplină siguranță în magazine, iar odată ajunși în zona dedicată din parcarea magazinului, clienții își anunță sosirea iar un angajat Auchan le va aduce cumpărăturile direct la mașină.

Totodată, clienții au apreciat și timpul rapid de ridicare a comenzilor, simplitatea de a intra în posesia cumpărăturilor în intevalul de timp ales, precum și faptul că acest nou serviciu le oferă posibilitatea de a achiziționa și de a transporta cu ușurință volume mai mari de produse.

Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 5 supermarketuri Auchan și o rețea de 31 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 22 în stațiile Petrom. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19. Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă clienților peste 25.000 de produse

Citeste si:
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cumpărături livrate direct la mașină în 2 ore: Auchan asigură serviciul Drive în 31 de hipermarketuri din țară