Lectură de 4 minute

14 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Cum se pregătesc magazinele pentru începutul școlii: reducerile puse la bătaie la rechizite

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Se apropie septembrie, prin urmare începe un nou an școlar. Retailerii nu au stat nici ei mult pe gânduri și au pregătit standurile cu reduceri și oferte la rechizite care mai de care mai interesante și colorate. Iată ce găsim în magazine înainte de începutul școlii.

Sursa foto: Unsplash

Aproximativ 1.000 de instrumente de scris, colorat și pictat, peste 300 de tipuri de ghiozdane și penare, peste 200 de modele de caiete pentru toate clasele și peste 200 de accesorii pot fi găsite la standul dedicat noului an școlar din magazinele Auchan. În funcție de modelul ales, caietele, spre exemplu, pornesc de la un leu și pot ajunge și la 24 de lei.

Sursa Foto: Auchan/ Facebook

Carrefour a dat și el startul campaniei Back to School, cu reduceri semnificative la anumite produse. Un ghiozdan Mortensen LEGO, de pildă, este redus de la 499 la 349 de lei. Creioane, stilouri, pixuri, caiete, dar și cărți de colorat vă așteaptă pe rafurile hipermarketurilor Carrefour. În plus, puteți opta și pentru comanda online, în cazul în care timpul nu este cel mai bun prieten.

Livrarea comenzilor se realizează în 24-72 de ore la adresă, cu 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit. Întreaga campanie este valabilă până pe 19 septembrie.

Mega Image este un alt retailer care a îmbogățit rafturile cu produse pentru începutul școlii. Mai mult decât atât, Mega Image pune la bătaie vouchere de 15 lei pentru comenzi de 100 de lei. Tot la capitolul oferte și reduceri, cardul Connect vă poate aduce discounturi de până la 70% la anumite produse.

Ca și în cazul celor mai sus menționați, și la Mega veți găsi caiete, pixuri, penare, ghiozdane, markere, carioci sau creioane.

Citeste si:
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft înainte de Paște
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft înainte de Paște

Un alt lanț de supermarketuri în care puteți găsi rechizite la prețuri accesibile este Penny. Retailerul pune la dispoziție campania Back to School în perioada 24 - 30 august, cu produse precum caiete de la un leu, set de pixuri de la 4 lei, stilou de la 14,99 lei sau cărți educative, cu prețuri care pornesc de la 7,99 lei, în funcție de complexitate sau autor.

La Penny, campania Back to School mai conține și birou pentru calculator, la 119 lei.

Să nu uităm nici de eMAG, retailer online, care s-a pregătit și el pentru debutul anului școlar 2023 - 2024. Mai mult decât atât, eMAG vine cu un pachet special pentru revenirea la școală care conține următoarele:

  • Mapă A4 plastic cu buton trasparent, galben,
  • Plastilină 10 culori/set,
  • Penar textil cu fermoar, roșu,
  • Creioane colorate triunghiulare 6 culori/set,
  • Radieră RG-610,
  • Caiet A5 40 file, copertă lăcuită, dictando,
  • Caiet A5 40 file, copertă lăcuită, matematică,
  • Foarfecă copii 12 cm, vârf rotunjit,
  • Riglă plastic 16 cm,
  • Carioci 10 culori/set.

Pe lângă supermarketuri și hipermarketuri, intervin și retailerii precum Pepco, care a pus la dispoziția clienților o întreagă ”colecție” de rechizite. Penare de la 5 lei, în diferite forme și culori, alături de ghiozdane de la 43 de lei și alte accesorii precum set de geometrie, la 4 lei, foarfece, la 5 lei, baton de lipici, la 3 lei, dar și caiete de la 1 leu.

În aceeași direcție, și elefant.ro vine cu reduceri pentru începutul școlii, având o gamă largă și variată de caiete, creioane, pixuri, caiete sau agende, carioci sau stilouri. Spre exemplu, un set de 6 markere este doar 9,09 lei.

Este de menționat și Jumbo România, care, de curând, a inaugurat și magazinul online. La categoria Produse Școală, Jumbo pune la dispoziție ghiozdane, carioci, rigle, caiete, agende și alte nenumărate accesorii necesare unui nou an școlar.

Interesant este că în această categorie, Jumbo a introdus și pungi termice pentru prânzul copiilor, cu prețuri pornind de la 7,99 lei.

Un alt retailer care pune la bătaie reduceri de până la 70% este Homelux.

Indiferent dacă este vorba despre o cameră de studiu sau de dormitorul unui elev, Homelux oferă soluții de mobilare și decorare care răspund tuturor nevoilor și preferințelor. Sunt piese de mobilier, textile și decorațiuni care potrivite pentru experiența de învățare a elevilor.

Nu în ultimul rând, e important de menționat și companii precum Noriel, dedicate copiilor în general. Noriel vă așteaptă cu reduceri de 30% la pixuri, creioane, caiete, ghiozdane și alte accesorii necesare începutului de an școlar. În plus, aici puteți găsi cele mai diverse și inedite modele de ghiozdane, mai ales dacă copiii sunt în primii ani de școală.

Calendarul anului școlar 2023-2024 a fost aprobat de Ministerul Educației pe data de 9 martie 2023, prin ordinul 3.800, iar organizarea acestuia este pe module/intervale de cursuri, la fel ca anul școlar anterior. Sunt 5 module, despărțite de 5 vacanțe. Structura anului şcolar 2023-2024 prevede că prima zi de cursuri este pe 11 septembrie 2023.
Cursurile se încheie pe 21 iunie 2024, potrivit structurii publicate în Monitorul Oficial pe 15 martie, potrivit edupedu.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cum se pregătesc magazinele pentru începutul școlii: reducerile puse la bătaie la rechizite