Lectură de 3 minute

23 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Cum să alegi haine la modă pentru diferite condiții meteorologice?

Advertorial

Abonează-te pe  

Un semn caracteristic al sezonului de tranziție este vremea schimbătoare, care uneori surprinde cu condițiile de iarnă și uneori aduce în minte asocieri cu vara. Zăpada topită, ploile bruște alternate cu vremea energizantă și însorită fac dificilă alegerea unei geci sau a unor pantofi universali. Alegerea unei ținute într-o situație în care temperatura fluctuează adesea, nu este un lucru ușor și evident. Cum să te îmbraci suficient corect, astfel încât să nu regreți pentru tot restul zilei? Citește în continuare!

Sursa foto: answear.ro

Ce trebuie să iei în calcul când alegi hainele pentru diferite condiții meteorologice?

Deși sezonul de tranziție este renumit pentru vremea sa schimbătoare și imprevizibilă, există haine care îți vor permite să te protejezi împotriva oricăror circumstanțe - te vor proteja eficient de ploaie și îți vor oferi confort în cazul unei încălziri bruște. Acest tip de confort este asigurat de un softshell sau o vestă fără mâneci , precum modelele de pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/geci/veste, purtată peste un hanorac.

Pentru câteva minute de mers pe jos până la magazin, pantofii sport ar trebui să fie de ajuns. Totuși, dacă ai de parcurs un traseu lung și vei fi departe de casă toată ziua, iar vremea se poate schimba - într-o astfel de situație, merită să porți încălțăminte din materiale impermeabile și dotate cu talpă antiderapantă, precum aceste cizme de cauciuc damă la modă.

Ce geci și încălțăminte merită să alegi în sezonul de tranziție?

Softshell oferă un confort excepțional în vremea schimbătoare, când este prea cald pentru o jachetă groasă de iarnă și prea frig pentru a ieși fără îmbrăcăminte exterioară. Învelișul exterior softshell protejează împotriva vântului și a ploilor ușoare, în timp ce fleece protejează împotriva frigului.

Datorită funcționalității înalte, softshell-urile vor fi pe placul persoanelor active care, în timp ce se antrenează în aer liber, ar dori să se protejeze împotriva vântului, supraîncălzirii - și, în consecință, împotriva răcelilor, precum și tuturor celor cărora le place să poarte haine multifuncționale. Deși jacheta softshell poate fi o completare perfectă pentru îmbrăcămintea sport și în aer liber, ea funcționează bine și în stilurile urbane.

Jacheta parka este un alt model de luat în considerare. Croiala caracteristică arată grozav în aproape orice versiune. Pentru că poți găsi elemente de stil casual și sport, acest tip de jachetă se combină cu ușurință cu alte elemente din garderoba ta. Marele avantaj al parka este că se potrivește perfect pe fiecare siluetă. Verdele măsliniu, care nu se demodează niciodată, nu este singura opțiune - nuanțele de bleumarin, gri, negru și roșu sunt la modă, iar fiecare dintre aceste culori îți oferă mult spațiu pentru stilul de zi cu zi. Bărbații, pot alege și ei acest model de jachetă sau pot opta pentru un model de palton de pe https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/paltoane.

Când vremea joacă feste, cea mai sigură opțiune este să te îmbraci lejer. Prin urmare, merită să incluzi vesta fără mâneci în ținutele tale, aceasta fiind o alternativă sigură la o jachetă în zilele mai calde și va completa perfect un fleece sau un hanorac.

În timpul sezonului de tranziție, merită să ai cel puțin două perechi de pantofi, una pentru vreme umedă și cealaltă pentru zilele uscate și însorite. Modelele de pantofi pentru sezonul de tranziție ar trebui să fie din materiale impermeabile, simple, în culori mai închise - datorită acestui fapt, vor fi ușor de curățat..

Citeste si:
Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg sare de borna de zece magazine în România
Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg sare de borna de zece magazine în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cum să alegi haine la modă pentru diferite condiții meteorologice?