Lectură de 2 minute

06 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Cum reinventezi comerțul prin transformare digitală? Participă la crossover-ul anului în materie de evenimente de business - Future Banking meets retailArena – și află!

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Ultimele luni au scos în evidență nevoia tot mai mare de inovație și dezvoltarea de soluții care să asigure siguranță consumatorilor. Industria de retail se plasează astfel în avangarda transformării digitale, având relația directă cu clienții, dar și puterea de a se adapta rapid în contextul crizei cauzate de Covid-19. Pe de altă parte, jucătorii din segmentul serviciilor financiare pot contribui atât cu soluții de plată și de finanțare, cât și cu resurse tehnologice, pentru a îmbunătăți experiența cumpărătorilor.

De aceea, cele mai mari două evenimente din portofoliul Internetcorp - Future Banking și retailArena - care adunau în offline împreună peste 1.500 de specialiști și manageri din industriile de retail și banking, își pun în comun resursele și efortul pentru a crea o dezbatere online despre tehnologiile care schimbă retailul și rolul furnizorilor de servicii financiare în această transformare.

Sub sloganul “Disrupting retail through digital transformation”, cel mai mare crossover în materie de business events Future Banking meets retailArena are loc online, pe 25 august.

Participă gratuit la Future Banking meets retailArena - Disrupting retail through digital transformation! Te poți înscrie aici.

Ce discutăm la Future Banking meets retailArena

În cadrul crossover-ului online Future Banking meets retailArena vom aborda teme de dezbatere precum inovațiile care simplifică experiența de shopping a consumatorului și soluții inteligente pentru a crește experiența consumatorului în retail, cu atât mai mult în contextul pandemiei de Covid-19.

Vom discuta despre creditarea online și rolul pe care îl au băncile și IFN-urile în susținerea consumului în această perioadă, grav afectată de pandemia de Covid-19, dar și despre viitorul plăților online.

Nu în ultimul rând vom discuta despre soluțiile digitale adoptate de jucătorii din piață, de la cele de automatizare și eficientizare a proceselor în retail, precum și cele de tip marketplace sau transfer din offline în online.

Speakerii Future Banking meets retailArena – Disrupting retail through digital transformation

Primii speakeri confirmați la crossover-ul online Future Banking x retailArena sunt Kostas Tovil, Senior Vice President Merchant Solution în cadrul TBI Bank, Traian Baicu, CEO Credex IFN și Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Citeste si:
tbi bank și-a extins prezența în peste 20.000 de locații ale comercianților parteneri, iar venitul operațional a crescut cu 32%
tbi bank și-a extins prezența în peste 20.000 de locații ale comercianților parteneri, iar venitul operațional a crescut cu 32%

În perioada următoare urmează să anunțăm noi speakeri ai Future Banking meets retailArena! Până atunci, te poți înscrie gratuit AICI!

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cum reinventezi comerțul prin transformare digitală? Participă la crossover-ul anului în materie de evenimente de business - Future Banking meets retailArena – și află!