Lectură de 2 minute

07 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Cum influențează serialul „Emily in Paris” industria de fashion: ținutele purtate de personajul principal, tot mai căutate de femei

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

După ce anul trecut „Emily in Paris'' inspira purtarea de berete, pălării Kangol și fuste Ganii, serialul  a revenit pe ecrane anul acesta. Încă o dată, garderobele și ținutele celor două personaje, Emily Cooper și Mindy Chen, au atras atenția până în punctul în care unii telespectatori au căutat anumite piese de fashion văzute în al doilea sezon al show-ului, scrie Fashion Network.

La doar 24 de ore de la difuzarea celui de-al doilea sezon al seriei „Emily in Paris” pe Netflix, pe 22 decembrie, site-urile de modă și motoarele de căutare înregistrau deja creșteri ale interesului pentru unele dintre articolele vestimentare prezentate în comedia romantică. Însă, adevărata franțuzoaică a emisiunii, Camille Razat, este cea care influențează cel mai mult garderoba telespectatorilor, relatează Women's Wear Daily (WWD), potrivit platformei de cumpărături ShopStyle.

Rochia blazer din piele a persoanjului este piesa care s-a dovedit cea mai populară, astfel încât căutările au crescut cu 80% în orele de după lansarea seriei. Însă, personajul i-a impresionat pe amatorii de modă cu un blazer supradimensionat, pantaloni cu talie înaltă și un blazer scurt.

În ceea ce privește ținutele lui Emily Cooper, beretele sunt în mod evident un succes în afara ecranului, la fel ca și puloverele cu dungi albe și albastre, blazerele vichy și cizmele până la genunchi. Colega de cameră a personajului principal, Mindy Chen, a atras atenția cu sacourile cu paiete, potrivit în sezonul sărbătorilor. Sacourile au fost foarte căutate, înregistrând o creștere de 69% în motoarele de căutare pe site-urile de fashion. Printre piesele vestimentare cu care a impresionat se numără și geanta roșie și paltonul cu imprimeu leopard.

De la „Lupin” la „Bridgerton” la „Squid Game” și „The Queen’s Gambit”, de-a lungul anului, serialele Netflix au influențat în mod semnificativ moda, ajutând adesea la renașterea imaginii anumitor piese neglijate, cum ar fi corsetul și chiar pornind tendințe de modă în toată regula.

Sursa foto: Facebook Emily in Paris

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cum influențează serialul „Emily in Paris” industria de fashion: ținutele purtate de personajul principal, tot mai căutate de femei