Lectură de un minut

06 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Cum arată noua colecție primăvară-vară 2024 a brandului Lynne, parte a BSB Group

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lynne a prezentat tendințele sezonului primăvară-vară 2024 în cadrul unui show propriu organizat pe 29 februarie, în Capitală. Fashion Show-ul s-a remarcat prin cele 7 tematici  propuse de stiliștii Lynne în acest sezon: jeans, leather & prints, masculine, night out, romance, love for red și safari, fiecare dintre ele concepută pentru a întâlni diversele contexte care definesc femeia Lynne. 

Sursa foto: Lynne

Colecția primăvara - vară 2024 propune ținute versatile ce pot fi purtate day to night, în nuanțe visătoare de roz, mov liliac și bleu, regăsite pe sacouri, topuri și fuste, dar și ținute elegante în alb și negru.

Stilul safari este readus în garderoba noului sezon cu tonuri de verde și crem, încorporând țesături ușoare și detalii funcționale precum buzunare cargo, epoleți și șnururi.

Rochiile și topurile îndrăznețe în culori metalice au fost prezentate alături de costume în nuanțe intense precum portocaliu, roșu și albastru închis.

Detaliile florale rămân esențiale în alegerile noului sezon, fiind propuse pe fuste și rochii cu croieli lejere, din materiale fluide.

Accesoriile sunt și ele prezente, cu design romantic și puternic, completând un outfit perfect adaptat noilor tendințe.

Nouă colecție Lynne este deja disponibilă în magazine și pe LynneShop.com.

Parte a BSB Group, Lynne este un brand conectat cu feminitatea si dinamismul. Colecțiile sale sunt adaptate tendințelor internaționale dar și nevoilor femeii moderne care, în ciuda ritmului agitat al vieții de zi cu zi, găsește întotdeauna timp pentru ea. În filozofia Lynne, fiecare femeie este unică iar hainele trebuie să îi definească personalitatea. Aflat pe piața internațională de fashion din 1994 și fiind astăzi prezent în peste 150 de magazine, Lynne este prezent în România prin magazinele monobrand din Promenada, Afi Cotroceni, Sun Plaza, Plaza România, Park Lake, Ploiești Shopping City și Galați Shopping City, dar și online, pe www.lynneshop.com

Citeste si:
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cum arată noua colecție primăvară-vară 2024 a brandului Lynne, parte a BSB Group