Lectură de 4 minute

03 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Cum arată AveForchetta, restaurantul italienesc de peste un milion de euro, de pe Calea Victoriei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

AveForchetta – Italian Neo-Bistro, inaugurat la finalul anului trecut, în urma unei investiții de 1,1 milioane de euro, într-un spațiu de la parterul clădirii de birouri Tandem, dezvoltată de Forte Partners, completează mixul de chiriași al proiectului și a devenit, în doar câteva luni de funcționare, o destinație gastronomică populară atât printre turiștii care vizitează Bucureștiul, cât și pentru locuitorii orașului care aleg un stil de viață modern și urban. 

Sursa foto: Ave Forchetta

AveForchetta este un chiriaș special, care transformă clădirea Tandem într-un hub social, un loc în care poți uita pentru un timp de mail-uri și întâlniri și în care să iei prânzul și să-ți încarci bateriile pentru restul zilei sau în care să te relaxezi seara, la o cină în stil italian.

Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners

Deschis la finalul anului trecut în urma unei investiții de 1,1 milioane de euro, AveForchetta – Italian Neo-Bistro a devenit deja o destinație gastronomică populară, înregistrând un număr de circa 18.000 de oaspeți pe lună.

AveForchetta este un neo-bistro mainstream, dar contemporan, un «hot-spot» culinar social urban, neconvențional, uneori experimental, relaxat, bazat pe sustenabilitate. Există câteva cuvinte cheie care încapsulează această dogmă: bucătăria neconvențională, netradițională, creativă, cu design modern, in care te bucuri de o experiență cosmopolită, convivială și relaxată. Meniul este unul scurt, dar care oferă o experiență ce te poarta prin toată Italia, iar ingredientele sunt atent alese și mare parte sunt importate direct din Italia. Punem mare preț pe echipa, investim permanent în selecție și training dar, cel mai important, în lifestyle-ul lor.

Ion Tănăsescu, CEO & partener al AveForchetta

Conceptul AveForchetta – Italian Neo-Bistro este concentrat în jurul ADN-ului de gastronomie, design și lifestyle italienesc, îmbinat cu trendurile moderne ale vieții urbane, cu spațiu generos și terasă deschisă, gata să ofere o experiență culinară italiană autentică. Designul înglobează perfect valorile brandului, reușind să transmită, prin detaliile elementelor sale, o călătorie in jurul Italiei. Combinația de materiale, texturi, lumini arhitecturale, plante verzi naturale și mobilierul fac din AveForchetta un loc în care te simți bine în orice moment al zilei.

Citeste si:
Războiul dintre ciocolatierii Lindt și artizanii italieni a ajuns aproape de un armistițiu
Războiul dintre ciocolatierii Lindt și artizanii italieni a ajuns aproape de un armistițiu

Clădirea Tandem, certificată BREEAM Outstanding cu scorul 87,1 și închiriată integral face parte, alături de proiectul Millo Offices, din Sector 0, o inițiativă Forte Partners pe segmentul office premium. Sector 0 a presupus investiții totale de 100 de milioane de euro și constă în dezvoltarea de clădiri de birouri destinate comunităților creative și digitale, atât companiilor, cât și celor care lucrează pe cont propriu. Clădirile din Sector 0 sunt perfect integrate în stilul arhitectural art deco, specific zonei, în vecinătatea clădirii reprezentative a Palatului Telefoanelor.

Situată pe strada Matei Millo, aproape de Calea Victoriei, clădirea Tandem, cu o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de metri pătrați, are acces facil la hub-ul de transport în comun Piața Universității (metrou, autobuz, troleibuz). În plus, companiile chiriașe beneficiază de aplicația SpotUs, accesibilă pe telefonul mobil. Aplicația, dezvoltată de Forte Partners în parteneriat cu compania clujeană Parking Spotter, permite interacțiunea complet digitalizată cu toate resursele unei clădiri de birouri – parcare, control acces, biroul de rezervări, managementul utilizatorilor clădirii, etc.

Forte Partners, companie fondată în 2014 și deținută de frații Johny și Jihad Jabra și Geo Mărgescu, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Forte Partners a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial.

În trecut, Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidențial Londra 27 și a finalizat proiectul rezidențial Aviației Park. Forte Partners a dezvoltat Inițiativa Sector 0 – Millo Offices și Tandem, proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureștiului – și U•Center faza 1, a doua fază fiind în prezent în dezvoltare. Proiectele Forte Partners au primit recunoaștere națională și internațională pentru calitatea arhitecturii. În luna octombrie 2021, Biroul de Arhitectură ADN a primit Premiul I la Bienala Națională de Arhitectură 2021 pentru Millo Offices, în calitate de proiectant al clădirii de birouri dezvoltate de către Forte Partners.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cum arată AveForchetta, restaurantul italienesc de peste un milion de euro, de pe Calea Victoriei