Lectură de un minut

07 Jun 2016 - Știri și Noutăți

Magazinul JYSK din Tulcea a fost lansat si a adus surprize pentru clienti

Abonează-te pe  

Pe 2 iunie JYSK a inaugurat o noua locatie, al 34-lea magazin din Romania.


Recunoscut ca unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni, textile si articole pentru casa din Europa, JYSK a oferit multiple surprize vizitatorilor.

Pentru a celebra inaugurarea noului magazin, JYSK a pregatit un eveniment special. In ziua deschiderii, 2 iunie, clientii au fost intampinati cu muzica, baloane, o cafea buna si un croissant care sa le dea energie pentru ziua de cumparaturi.

In plus, primii 150 de cumparatori care au achizitionat produse in valoare de minim 50 de lei au primit cadou cate o perna cu umplutura naturala, pernele fiind una dintre categoriile cele mai dorite de clientii JYSK.

S-a organizat online si un concurs in cadrul caruia se ofera un set de gradina format din masa INDSLEV si 4 scaune GUDHJEM in valoare de 1295 lei. Castigatorul va fi anuntat pe 10 iunie, iar competitia se incheie pe 8 iunie 2016.

Alexandru Catrina, managerul magazinului a declarat: “Ne-am pregatit timp de o luna pentru aceasta inaugurare si suntem entuziasmati ca in sfarsit a venit momentul deschiderii! Echipa magazinului JYSK Tulcea ii asteapta pe tulceni cu o selectie de produse de calitate, cu design scandinav modern si placut, care sa le infrumuseteze casele. Clientii vor gasi intotdeauna servicii de calitate si angajati care sa le ofere ajutor si sfaturi in magazinul nostru.

Aveti mai jos un material video pentru a vedea cum s-a desfasurat deschiderea magazinului JYSK din Tulcea:

Retailerul de mobila si accesorii JYSK intentioneaza sa deschida pana la finele lunii august alte magazine la Craiova, Iasi si Turnu Severin.

Citeste si:
Retailerilor le place periferia Bucureștiului: un nou magazin Jysk în Ilfov
Retailerilor le place periferia Bucureștiului: un nou magazin Jysk în Ilfov

Sursa foto - www.jysk.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul JYSK din Tulcea a fost lansat si a adus surprize pentru clienti