Lectură de un minut

15 Mar 2018 - Știri și Noutăți

CTP extinde colaborarea cu FRÄNKISCHE Romania in CTPark Turda: se construieste o noua cladire

Abonează-te pe  

Cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, si FRANKISCHE, producator german de tuburi si sisteme de plastic si metal, anunta extinderea colaborarii in parcul industrial CTPark Turda. Se depasesc astfel 10.000 metri patrati prin constructia unei noi cladiri care va fi in prelungirea celei pe care compania germana o ocupa din 2015, urmand sa aiba atat scop de depozitare, cat si de productie. 

Lucrarile de constructie pentru aceasta extindere au inceput in mai 2017 si au fost finalizate in luna februarie anul acesta.

FRANKISCHE Romania, parte a grupului german FRANKISCHE, este chirias al CTPark Turda din anul 2015 cand a inchiriat o facilitate logistica de circa 3.400 m², pe care a folosit-o pentru activitati de productie si depozitare.

CTPark Turda FRANKISCHE

Retail jobs

Calin Cioban, Property Manager al CTP Romania, pentru regiunea Transilvania a declarat: “Reinnoirea si extinderea parteneriatelor cu clientii nostri existenti sunt intotdeauna motive de bucurie, pentru ca arata ca ne-am indeplinit rolul cu succes. CTP ofera servicii premium in parcurile sale din toata tara, cladirea pe care am finalizat-o la Turda fiind inca o dovada in acest sens. Ne dorim sa crestem in permanenta numarul si calitatea facilitatilor pe care le oferim clientilor nostri. Extinderea pe care am dezvoltat-o pentru FRANKISCHE Romania include spatii de depozitare si productie adaptate nevoilor lor, precum si birouri, in asa fel incat angajatii chiriasului nostru sa beneficieze de cele mai bune conditii pentru a-si desfasura activitatea”.

In Romania, CTP este cel mai mare dezvoltator si administrator de spatii logistice si industriale de clasa A, cu suprafata inchiriabila situata in zece orase.

CTPark Turda FRANKISCHE

Citeste si:
Crește interesul pentru spațiile logistice și industriale: plus 21% la închirieri, în primul semestru
Crește interesul pentru spațiile logistice și industriale: plus 21% la închirieri, în primul semestru
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CTP extinde colaborarea cu FRÄNKISCHE Romania in CTPark Turda: se construieste o noua cladire