Lectură de 2 minute

28 Apr 2023 - Știri și Noutăți

CSR Growing Responsible 2023: patru sesiuni dinamice dedicate celor mai importante provocări de sustenabilitate ale momentului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Anul 2023 vine cu noi provocări în domeniul CSR, atât pentru companii cât și pentru simplii cetățeni. Într-un context marcat tot mai mult de schimbările climatice și de provocări economice și sociale, preocuparea pentru mediu și pentru societate e firesc să ajungă în prim-plan. Ca urmare, Wall-Street.ro reunește, în conferința „CSR Growing Responsible”, ediția 2023, patru dintre mai importante dezbateri din acest domeniu esențial și pentru România.

Sursa foto: InternetCorp

Cea de-a șaptea ediție a conferinței ”CSR Growing Responsible” aduce în fața publicului pe 9 mai, începând de la ora 10:00, la hotel Sheraton, patru mari teme: sistemul garanție-returnare, deșeurile de echipamente electrice și electronice, risipa alimentară și inovarea și colaborarea în sustenabilitate. AICI vă puteți înscrie.

Aducem împreună, în cele 4 sesiuni de discuții, reprezentanți ai statului și ai mediului privat, fie că vorbim de companii multinaționale sau de mici antreprenori. Vom vorbi pe larg despre aceste teme fierbinți ale momentului, care în România au fost - poate pentru prea mult timp - trecute într-un plan secundar.

Încercăm astfel să schițăm coordonatele unei lumi unde companiile sunt tot mai responsabile și mai transparente, unei lumi unde risipa e de domeniul trecutului iar deșeurile devine resurse în contextul unei economii sustenabile.

Începem, alături de Carrefour România, cu o sesiune despre sistemul garanție-returnare, care ar putea aduce o adevărată revoluție în privința ambalajelor. Vorbim împreună cu Environ despre provocarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice, atât la nivelul mediului, cât și al societății, și despre modul în care ele pot deveni o soluție în loc să fie o problemă. Apoi, alături de Raiffeisen Bank, discutăm despre inovarea și colaborarea în sustenabilitate. Iar Mastercard ne va aduce o sesiune dedicată soluțiilor pentru una dintre cele mai vizibile probleme, atât pentru mediu, cât și pentru societate: risipa alimentară.

Partenerii ”CSR Growing Responsible” 2023 sunt Vastint, Raiffeisen Bank, Environ, Carrefour și Mastercard. La categoria mobility partner regăsim compania Autonom, iar la supported by, IMOD flowers.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CSR Growing Responsible 2023: patru sesiuni dinamice dedicate celor mai importante provocări de sustenabilitate ale momentului