Lectură de un minut

14 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Cristina Lupașcu preia funcția de Head of Marketing în cadrul Cushman & Wakefield Echinox 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cushman & Wakefield Echinox o numește pe Cristina Lupașcu, specialist cu o experiență de peste 20 de ani în piața media și în sectorul imobiliar, în poziția de Head of Marketing. 

Sursa foto: Cushman & Wakefield Echinox

Cristina Lupașcu s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în 2021 ocupând funcția de PR & Research Director, sprijinind atât activitatea departamentului de marketing și PR, cât și a departamentului de Research. În noul său rol, Cristina va coordona activitatea departamentului de Marketing al Cushman & Wakefield Echinox, care are ca obiectiv promovarea internă și externă a companiei.

Departmentul de marketing este responsabil de crearea și implementarea strategiei de comunicare și promovare a companiei, alinierea acesteia cu valorile grupului Cushman & Wakefield la nivel global, și totodată oferirea de servicii de marketing, PR și Community management pentru clienți – proprietari de active imobiliare sau chiriași.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 52.000 de angajați în aproape 400 de birouri și peste 60 de țări și venituri de 9,5 miliarde de dolari. Serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cristina Lupașcu preia funcția de Head of Marketing în cadrul Cushman & Wakefield Echinox