Lectură de un minut

04 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Cristina Dima, noua marketing lead beauty and personal care a Unilever South Central Europe

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Unilever South Central Europe (USCE) anunță numirea Cristinei Dima în rolul de marketing lead al categoriei beauty and personal care, începând cu 1 iunie. Ea va coordona strategiile de marketing pentru branduri.

Cristina Dima s-a alăturat echipei Unilever în urmă cu 18 ani și, anterior acestei funcții, a fost marketing manager Ice Cream, rol din care a gestionat procesul de integrare în urma achizițiilor Betty Ice și Denny Ice (Bulgaria).

„În categoria de Beauty and Personal Care avem unele dintre cele mai puternice branduri și produse de pe piața din sud-centrul Europei, cum sunt Dove, Dove Men+Care, Clear, Rexona, Lifebuoy, Plant Line, și din noul rol îmi doresc să consolidăm poziția acestor branduri pe piețele din regiune, continuând misiunile fiecăruia de a genera schimbări pozitive în societate”, a declarat Dima.

Cristina Dima preia rolul de marketing lead Beauty and Personal Care de la Monica Tamaș, numită la începutul anului marketing home care lead Eastern Europe.

Începând cu 1 iunie, Dima va coordona activitatea de marketing a categoriei Beauty and Personal Care din Unilever South Central Europe, regiune care reunește echipele Unilever din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Republica Moldova.

Unilever unul dintre liderii pe piaţa bunurilor de larg consum cu operațiuni în peste 100 de țări și vânzări în peste 180 de țări. În regiunea din sud-centru, grupul Unilever desfăşoară operaţiuni pe pieţele produselor alimentare, de îngrijire personală şi de îngrijire a locuinţei, prin Unilever South Central Europe şi Unilever România. Unilever South Central Europe, cu sediul în Bucureşti, coordonează operaţiunile de marketing şi vânzări din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova. Unilever România coordonează operaţiunile de pe platforma industrială de la Ploieşti.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cristina Dima, noua marketing lead beauty and personal care a Unilever South Central Europe