Lectură de 2 minute

10 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Crește cererea pe segmentul de mobilier medical și educațional: cifrele înregistrate de Chairry Design & Furniture

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul de fit-out – soluții de mobilier și amenajări interioare complete, a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1.5 mil. euro, înregistrând o creștere de 36% a business-ului față de anul anterior. Compania a înregistrat anul trecut o creștere de 500% pe segmentul de mobilier medical și de 80% pe segmentul de mobilier pentru spații educaționale (școli, licee), în contextul în care investițiile în aceste domenii au accelerat în ultimul an. 

Sursa foto: Chairry Design & Furniture/ Restaurant Bone

Chairry a livrat în 2022 mobilier și soluții personalizate pentru un număr total de 231 de proiecte – spații HORECA, sedii de birouri, clinici și spitale, spații educaționale din toată țara. Pe segmentul de mobilier pentru HORECA, volumul de business a rămas constant, reprezentând aproximativ 40% din totalul business-ului Chairry atât în 2022 cât și în anul anterior.

Pe segmentul de mobilier pentru birouri, cererea a înregistrat o ușoară scădere anul trecut, pe fondul incertitudinilor mediului de business în contextul conflictului din Ucraina.

Mizăm pe o accelerare a investițiilor în spații de birouri, având în vedere că majoritatea companiilor au implementat modul de lucru hibrid, iar spațiile interioare trebuie adaptate din punct de vedere al dotărilor și mobilierului acestui nou format. În continuare credem că vom înregistra creștere și pe segmentele medical și educațional, având în vedere că în aceste domenii nevoia este foarte mare, iar investițiile au fost modeste până nu demult.

Raluca Dorobanțu, CEO Chairry Design & Furniture

Anul trecut, Chairry a livrat mobilier pentru numeroase hoteluri și restaurante (rețeaua restaurantelor Stradale, hotelurile Teleferic și Qosmo, Alma Health & Spa Brăila), proiecte de clinici și spitale publice și private, recepții pentru noi clădiri de birouri din București sau sediile unor companii precum Bog`Art sau P&G, precum și pentru numeroase licee, școli sau laboratoare tehnice sau sucursalele unor operatori din segmentul de gambling.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piața locală și este specializată în design și amenajări interioare, precum și în furnizare de soluții de mobilier importat sau produs local. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier și a amenajat peste 50.000 mp de spații interioare. Compania furnizează mobilier medical modern certificat ANMDM (Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale) pentru a oferi soluții conforme cu standardele europene și nevoile instituțiilor spitalicești din România.

Citeste si:
Un nou magazin Mömax în România: când și unde se va deschide
Un nou magazin Mömax în România: când și unde se va deschide
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Crește cererea pe segmentul de mobilier medical și educațional: cifrele înregistrate de Chairry Design & Furniture