Lectură de un minut

16 Mar 2022 - Știri și Noutăți

COS lansează colecția primăvară vară 2022 în nuanțe de cyan și portocaliu

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

COS lansează campania de primăvară-vară 2022, Better looks beyond, o campanie sustenabilă în nuanțe de cyan și portocaliu.

Campania COS este condusă de supermodelul și activista Christy Turlington Burns; DJ, producătoare și susținătoare a drepturilor trans, Honey Dijon; scriitor, editor și curator Antwaun Sargent. Colecția cuprinde haine între confort și lux, iar contrastul este explorat cu o croială semnătură minimalistă, revizuită – pieselor structurate din in li se alătură piese cu imprimeuri grafice și nuanțe de cyan și portocaliu.

Colecțiile versatile se adaptează momentelor de tranziție cotidiene, a transmis compania. Stilizate de Clare Richardson, combinațiile creative și poetice construiesc fundația pentru această direcție eclectică, în timp ce sustenabilitatea și economia circulară sunt proeminente pe tot parcursul.

Brandul COS aparține retailerului suedez de îmbrăcăminte Hennes&Mauritz (H&M), alături de Monki, Weekday, Cheap Monday și & Other Stories. Retailerul are un magazin fizic deschis în România, în București, pe Calea Victoriei, un magazin în Băneasa și un magazin online. Primul magazin COS a fost lansat în anul 2007 în Londra, Marea Britanie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  COS lansează colecția primăvară vară 2022 în nuanțe de cyan și portocaliu