Lectură de un minut

07 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Cortina North începe vânzarile la faza a treia a ansamblului din Pipera: peste 500 de apartamente premium

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Eden Capital Development, cu un portofoliu de peste 2.900  de apartamente premium și high-end în 5 proiecte rezidențiale din București, lansează faza a treia a ansamblului Cortina North, din Pipera. Acesta va avea peste 500 apartamente premium de tip studio, cu 2 și cu 3 camere. 
 

Sursa foto: Eden Capital Development/ Cortina North

Regimul de înălțime al blocului va fi de S+P10 și si va include locuri de parcare terane și subterane pe 2 niveluri. Prețurile de lansare pornesc de la 73.230€ +TVA pentru un apartament tip studio, pentru cele cu 2 camere începand de la 96.048€+ TVA, iar pentru cele cu 3 camere de la 142.845€ + TVA.

Tot în cadrul ansamblului, dezvoltatorul a integrat numeroase facilități conexe gândite într-o manieră ce va aduce valoare adăugată comunității din Cortina North. Printre facilitățile disponibile locatarilor Cortina North se numără un bazin semi-olimpic de înot, o pistă de alergare de 1,5 km, un centru de fitness si wellness (cu sală de forță, studio aerobic, studio crossfit, studio pilates, masaj, saune etc) peste 10.000 mp de spații verzi și 7 spații comerciale.

Cu o valoare medie a investiției de 105.000 euro pentru un apartament cu două camere din faza 3 și o valoare de piață la închiriere de 8.400 de euro/an, (700euro/luna la 2 camere) randamentul în cazul investiției este de 8%.

Succesul unui ansamblu rezidențial nu este dat doar de preț sau de compartimentarea unităților. Mixul de servicii oferit proprietarilor este și el esențial. Vorbim de acele spații non-rezidențiale care cresc calitatea vieții, oferind acces la relaxare, cumpărături sau spații de lucru. D

Elena Dumitrache, Head of Sales Cortina

Eden Capital Development are capital integral românesc și este prezentă pe piața rezidențială din București din anul 2009. Compania are în portofoliu, sub marca Cortina, cinci ansambluri construite deja sau aflate în curs de dezvoltare – Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina Forest și Cortina 126.

Citeste si:
The Suburb, proiect de 35 milioane de euro, va fi construit la 15 minute distanță de București
The Suburb, proiect de 35 milioane de euro, va fi construit la 15 minute distanță de București
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cortina North începe vânzarile la faza a treia a ansamblului din Pipera: peste 500 de apartamente premium