Lectură de 2 minute

05 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Coronavirus | Profi livrează cumpărături pentru vârstnici în Timișoara, cu ajutorul unor ONG-uri

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Profi, cea mai extinsă rețea de retail modern din România, care cuprinde până la 1.200 de magazine, lansează un program de cumpărături destinat vârstnicilor și persoanelor care nu se pot deplasa. Programul este dezvoltat alături de mai multe ONG-uri locale și se desfășoara în Timișoara și în împrejurimi.

Începând de luni, 6 aprilie, programul Vă ajutăm din Timișoara vine în ajutorul persoanelor de peste 65 de ani și al celor cu dizabilități din aceasată localitate și din împrejurimi, persoane care nu se pot deplasa și nu pot fi ajutate de familie sau vecini pentru a-si procura alimentele necesare.

Aduși sub aceeași umbrelă la inițiativa magazinelor PROFI, zeci de voluntari ai asociațiilor UNITED WAY ROMÂNIA, ROTARACT, VĂ AJUTĂM DIN TIMIȘOARA, LOOK INSIDE și FITT vor prelua, prin intermediul unui sistem de comunicare oferit de rețeaua de telefonie DIGI, comenzi pe care apoi le vor duce la casele solicitanților.

Persoanele care se califica pentru acest fel de sprijin din partea voluntarilor au de acum la dispoziție numărul de telefon 0356 406 517. Aici pot suna de luni până duminică între orele 9.00-18.00, pentru a comanda produse pe care le vor primi la ușă, cu respectarea regulilor de siguranță impuse de situația actuală.

Livrările sunt gratuite dar, din respect pentru efortul voluntarilor si pentru a evita abuzurile, ii incurajam pe solicitanți să cumpere responsabil și sa-si facă lista de cerințe pentru mai multe zile odată, se arată într-un comunicat de presă.

De la izbucnirea pandemiei de COVID-19, retailerul Profi, care deține în România cea mai extinsă rețea de magazine, s-a lansat mai multe inițiative pentru a veni în sprijinul societății.

Profi s-a oferit să preia o parte din angajații disponibilizați de retailerii non-alimentari, fiind în discuții cu mai multe companii care urmau să disponibilizeze oameni.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

De asemenea, retailerul a donat 1 milion de lei pentru cumpărarea de aparate de ventilație artificială, vitale pentru supraviețurirea bolnavilor de Coronavirus, în stare gravă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coronavirus | Profi livrează cumpărături pentru vârstnici în Timișoara, cu ajutorul unor ONG-uri