Lectură de un minut

16 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Coronavirus | Mondelez donează către Crucea Roșie produse Milka

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Mondelez International se implică în lupta contra COVID-19. Compania donează, în parteneriat cu Crucea Roșie Română, 480.000 de produse Milka către voluntarii organizației și comunitățile sprijinite de aceștia. Crucea Roșie Română lucrează de săptămâni întregi la nivel național pentru a sprijini autoritățile și comunitățile în timpul acestei crize cauzate de către Coronavirus.

Donația către Crucea Roșie Română face parte dintr-un program la nivel mondial: Mondelēz International va dona 15 milioane de dolari atât în produse, cât și în bani partenerilor din comunități, care promovează stabilitatea alimentară în perioade critice și fac eforturi deosebite pentru a ajuta în situații de urgență, în întreaga lume, ca urmare a crizei COVID-19, se arată într-un comunicat de presă.

“Dorim să mulțumim angajaților și voluntarilor Crucii Roșii Române pentru parteneriat și pentru promptitudine, în aceste momente dificile. Acum, mai mult ca niciodată, solidaritatea este cea mai importantă”, spune Alexandra Rîștariu, Director General Mondelez România. Angajații și voluntarii Crucii Roșii România s-au mobilizat intens pentru ca produsele Milka să ajungă la unitățile sanitare din toate județele din țară, la centrele de carantină și la persoanele nevoiașe.

Mondelēz International este una dintre cele mai mari companii din industria alimentară, care activează în aproximativ 150 de țări din lume. Mondelez a bifat venituri de aproximativ 26 de miliarde de dolari în 2019 și deține în portofoliu produse precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coronavirus | Mondelez donează către Crucea Roșie produse Milka