Lectură de un minut

11 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Coronavirus | Lanțul Belladonna lansează o farmacie online unde vinde produse fără prescripție medicală, dar și dezinfectanți

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Pandemia de COVID-19 forțează multe afaceri să intre în hora eCommerce-ului, fie din cauza că au fost nevoite să-și închidă magazinele fizice, fie că nu fac față fluxului de clienți într-o perioadă de restricții de circulație și măsuri de dezinfectare și precauție ce sunt  necesare. Lanțul de farmacii Belladonna a lansat o platformă online în acest sens, unde vinde produse fără prescripție medicală, dar și produse de îngrijire, inclusiv dezinfectanți, mănuși și măști de protecție.

"Fiind asaltați de mesaje venite din partea pacienților care sunt în autoizolare sau care, din diferite motive, nu pot veni în farmacie, am lansat FARMACIA ONLINE www.farmBLD.ro. Încercăm, în felul acesta, să venim în ajutorul mamelor cu copii, persoanelor vârstnice sau tuturor celor care, în această perioadă, caută produse pentru imunitate, antitermice sau protecție împotriva COVID-19. De aceea, am decis ca prin intermediul farmaciei online să le punem la dispoziție, pe lângă produse fără prescripție medicală (OTC-uri), și produse de îngrijire inclusiv dezinfectanți, mănuși și măști de protecție. Comenzile plasate online pe toată perioada lunii aprilie, vor avea în colet un cadou din partea farmaciei", se arată într-un mesaj postat de Belladonna în social media.

Lanțul de farmacii Belladona își extinde astfel operațiunile la nivel național, prin intermediul comenzilor și livrărilor prin curier rapid. De asemenea, produsele comandate pot fi ridicate și din cadrul farmaciei Bellafona din Șoseaua Pantelimon nr. 350, Sector 2, București, unde există un ghișeu special pentru ridicarea comenzilor online, de luni până vineri, în intervalul 08:00 - 20:00.

Rețeaua de farmacii Belladonna a fost preluată anul trecut de către Pharma 1 Health Concept, o companie cu capital 100% românesc. Farmaciile au o tradiție de peste 18 ani pe piața locală și se poziționau pe segmentul de proximitate pentru locuitorii din București. Rețeaua cuprinde aproximativ 50 de farmacii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coronavirus | Lanțul Belladonna lansează o farmacie online unde vinde produse fără prescripție medicală, dar și dezinfectanți