Lectură de 2 minute

04 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Coroanavirus | Producătorul de suplimente alimentare Dacia Plant a început să producă gel de mâini dezinfectant la Brașov

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Dacia Plat, producător român de suplimente alimentare, a început să producă gel de mâini dezinfectant ce va fi distribuit prin canalele de distribuție ale companiei. Dacia Plant estimează o capacitate de producție lunară de 55.000 de flacoane. 

Dacia Plant se alătură astfel producătorilor români care și-au readaptat producția în contextul pandemiei de COVID-19 și au început să producă dezinfectanți și alte materiale necesare igienizării.

Gelul de mâini cu argint coloidal este produs în două variante, flacon tub de 75ml şi flacon cu dispenser de 100 ml. Gelul va fi distribuit prin canalele de distribuţie Dacia Plant, iar capacitatea de producţie lunară estimată este de 55 000 de flacoane.

Noul produs lansat de Dacia Plant sub brandul Dacoderm este un gel de mâini cu argint coloidal și este destinat menţinerii igienei mâinilor, bazat pe două substanţe puternic dezinfectante şi antimicrobiene: alcoolul de 70% şi argintul coloidal. Gelul de mâini cu argint coloidal face parte din linia de creme Dacoderm destinată îngrijirii pielii şi de ameliorare a unor afecţiuni uşoare.

Produsele de igienizare şi dezinfectare a mâinilor pe bază de alcool de 70% au o acţiune rapidă şi un spectru larg antimicrobian şi sunt o alternativă rapidă şi eficientă la curăţarea mâinilor cu apă caldă şi săpun, în locurile şi momentele în care spălarea mâinilor nu este posibilă.

În plus faţă de concentraţia crescută de alcool, Dacia Plant a adăugat în compoziţia noului produs argint coloidal. Atunci când este aplicat topic, argintul coloidal este un agent antiinfecţios, antifungic şi antimicrobian.

„Încercăm să luptăm şi noi, la rândul nostru, cât mai eficient împotriva noului coronavirus şi am demarat producţia unui gel destinat igienizării rapide a mâinilor. Gelul de mâini cu argint coloidal este destinat menţinerii igienei mâinilor mai ales atunci când nu există posibilitatea de a ne spăla pe mâini cu apă caldă şi săpun: la muncă, la cumpărături, etc. Nu este numai un nou produs Dacia Plant, este modul nostru de a ajuta acum România” a declarat Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

Dacia Plant este o compania românească cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă. Dacia Plant deține o fabrică la Bod-Brașov, unde produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi și siropuri.

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coroanavirus | Producătorul de suplimente alimentare Dacia Plant a început să producă gel de mâini dezinfectant la Brașov