Lectură de 2 minute

28 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Coresi Shopping Resort, din Brașov, s-a extins: Gerovital, Bebe Tei și Farmacia Tei sunt de acum deschise

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Unul dintre cele mai reprezentative proiecte de retail din Brașov, Coresi Shopping Resort, a adăugat noi nume în portofoliul său. Farmacia Tei, Bebe Tei, dar și Gerovital s-au alăturat parcului de retail, dezvoltat de Nhood. 

Sursa foto: Coresi Shopping Resort/ Facebook

Pe 27 iunie, în Coresi s-a deschis un magazin Gerovital al producătorului român de cosmetice Farmec. Magazinul se întinde pe 41 de metri pătrați și este al 34 - lea magazin Gerovital din România.

Sursa Foto: Nhood/ LinkedIn

Pe lângă Gerovital, cu numai o săptămână în urmă, în Coresi au intrat și un magazin Bebe Tei, care se întinde pe o suprafață de 2.050 de metri pătrați, dar și o Farmacia Tei, pe o suprafață de 856 de metri pătrați.

Sursa Foto: Nhood/ LinkedIn

De asemenea, este așteptată și inaugurarea magazinului Decathlon, care va fi poziționat în apropiere de Farmacia Tei, pe o suprafață de 4.594 de metri pătrați.

Citeste si:
Bolt Food marchează încă un oraș din România: ce restaurante a reușit să mai integreze
Bolt Food marchează încă un oraș din România: ce restaurante a reușit să mai integreze

Proiectul Coresi a început în 2012 și a presupus urbanizarea a 120 de hectare, în prezent fiind urbanizate 90 de hectare, având toate funcțiunile implicate: retail, rezidențial și zona de birou.

”Vrem să aducem alte funcțiuni necesare în zonă, cum ar fi cele medicale sau cele notariale. Cele 90 de hectare urbanizate includ și infrastructura hard, drumuri majore pe patru benzi deja construite. Rămân 30 de hectare, care vor fi ocupate de proiectul rezidențial, pentru care avem în plan încă 2500 de apartamente”, declara, în iulie 2023, Tatian Diaconu, fostul CEO Nhood România, pentru Retail.ro.

Nhood este o companie de servicii de consultanță imobiliară cu o expertiză ce acoperă domenii precum: animarea comunităților, operarea și comercializarea proiectelor de tipul mixed-use, gestionarea activelor și dezvoltarea de proiecte durabile, cu o gamă largă de funcțiuni și servicii (centre comerciale, locuințe, birouri, hoteluri, community hub-uri). Nhood vizează proiecte de regenerare urbană care au un triplu impact pozitiv: social, de mediu și economic – Oameni, Planetă, Profit.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să administreze portofoliul de 23 de centre comerciale Auchan la nivel național, precum și să continue dezvoltarea celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – Cartier Coresi, în beneficiul comunităților și al tuturor partenerilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coresi Shopping Resort, din Brașov, s-a extins: Gerovital, Bebe Tei și Farmacia Tei sunt de acum deschise