Lectură de 3 minute

29 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Coreenii de la KORIKA sunt de acum pe Notino: ce cosmetice găsim în magazine

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

KORIKA, unul dintre brandurile de produse cosmetice coreene din Europa, intră în magazinele Notino din BucureÈ™ti. Această lansare marchează un nou capitol în expansiunea KORIKA pe piaÈ›a din România, ca răspuns la popularitatea în creÈ™tere a trendului k-beauty, ce constă în îngrijirea pielii cu produse coreene.  

Sursa foto: KORIKA

Combinând cea mai avansată tehnologie asiatică cu ingrediente active eficiente, KORIKA a dezvoltat o rutină unică È™i eficientă de îngrijire a tenului în 5 paÈ™i, o metodă simplificată a ritualului coreean tradiÈ›ional, alcătuit din 10 paÈ™i. Această rutină (cleanser, toner, ser, emulsie È™i cremă) este concepută astfel încât să poată fi integrată cu uÈ™urință de orice femeie în viaÈ›a de zi cu zi, pentru a obÈ›ine un ten cu aspect de porÈ›elan, sănătos È™i strălucitor, cu un efort minim.

În reÈ›eaua de magazine Notino, iubitoarele de skincare pot găsi o selecÈ›ie extinsă de produse KORIKA, de la măști, seruri de față, seturi complete de îngrijire a tenului, precum È™i instrumente de masaj facial. Produsele sunt realizate cu ingrediente de înaltă calitate, inclusiv extracte naturale, aminoacizi È™i vitamine È™i se adresează nevoilor specifice ale fiecărui tip de ten, de la cel normal, gras, sensibil, la tenul deshidratat, mixt sau matur.

Clienții Notino vor descoperi colecțiile emblematice și gamele de produse din portofoliul KORIKA, printre care:

  • HIGH-TECH LIPOSOME – O nouă generaÈ›ie de dermocosmetice ce utilizează tehnologia lipozomală brevetată. Această tehnologie avansată încapsulează ingredientele active în capsule de 100 de ori mai mici decât porii, accelerând astfel transferul ingredientelor active în piele È™i îmbunătățind eficienÈ›a acestora. Două dintre soluÈ›iile KORIKA extrem de apreciate sunt rutinele de îngrijire a tenului în 5 paÈ™i Hi-Tech Liposome Hydrating È™i Calming.

  • Korean Heritage – O gamă de seruri de înaltă calitate pentru nevoi diverse (anti-aging, rejuvenare, hidratare sau luminozitate), dar È™i alte produse cosmetice cu efecte rapide È™i de durată. Aceste produse sunt formulate folosind ingrediente naturale provenite de pe insula Jeju din Coreea, renumită pentru solul său vulcanic fertil, bogat în minerale esenÈ›iale.

De asemenea, cumpărătorii pot găsi patru branduri de măști de înaltă calitate: SuperFruits, Korean Heritage, Ferment Beauty È™i SciBeauty. Fiecare gamă propune o varietate de măști, special concepute pentru nevoile diverse de îngrijire a pielii, începând de la hidratare È™i fermitate, până la îmbunătățirea luminozității.

Produsele KORIKA pot fi achiziÈ›ionate atât din magazinele fizice Notino, cât È™i online.

Compania Givet, înfiinÈ›ată în 2011, este unul dintre cei mai importanÈ›i producători de produse cosmetice È™i de îngrijire personală. Givet produce cosmetice premium, pe care le livrează în 27 de țări europene. Compania plănuieÈ™te să îÈ™i continue expansiunea, atât în Europa, cât È™i în SUA È™i Orientul Mijlociu. În prezent, Givet deÈ›ine 12 branduri exclusive, printre care KORIKA, ICONIQUE Professional, Saffee, MEDIBLANC, NOBEA, Souletto, BrushArt È™i UXI Beauty. De asemenea, este distribuitorul exclusiv al brandului NOVELLISTA. În sucursalele sale din Praga È™i Brno, compania are în prezent o echipă de 70 de angajaÈ›i, pe care intenÈ›ionează să o extindă semnificativ în perioada următoare. Cifra de afaceri actuală a companiei este de 14 milioane de euro, iar obiectivul este de a o tripla în 2024. Misiunea Givet este de a oferi tuturor posibilitatea de a-È™i îngriji frumuseÈ›ea naturală cu produse eficiente È™i, totodată, accesibile.

Citeste si:
MODIVO lansează garderoba capsulă pentru ocazii speciale: cu ce propuneri vine retailerul
MODIVO lansează garderoba capsulă pentru ocazii speciale: cu ce propuneri vine retailerul

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Coreenii de la KORIKA sunt de acum pe Notino: ce cosmetice găsim în magazine