Lectură de un minut

22 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Cora va deschide noi magazine în Romania

Abonează-te pe  

Retailerul Cora anunta ca va deschide noi magazine in Romania, o piata pe care activeaza din 2003, si va continua sa dezvolte segmentul online, care are bune perspective de crestere, scrie publicatia Adevarul.


Cu alte cuvinte, Cora continua sa investeasca pe piata romaneasca si sa creeze sute de noi locuri de munca.

Thierry Destailleur, CEO Cora Romania a declarat :„Cora este o companie matura, cu o echipa de profesionisti pregatiti sa puna in practica proiectele de dezvoltare a retelei de magazine, de diversificare a gamelor de produse si de intarire a segmentului online, domeniu in care Cora a fost deschizator de drum. Ne asumam in acelasi timp rolul de a pregati tanara generatie pentru a face fata crizei fortei de munca si in acest scop avem parteneriate cu institutii care organizeaza cursuri in sistem de invatamant dual”.

Cora Romania este parte a grupului Louis Delhaize si este prezenta pe piata romaneasca din 2003. In prezent opereaza 11 hipermarketuri in Bucuresti si in marile orase, avand si un magazin online cora.ro, prin care clientii din Bucuresti, Constanta si Cluj-Napoca pot achizitiona produse online, cu livrare la domiciliu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cora va deschide noi magazine în Romania