Lectură de un minut

08 Oct 2014 - Știri și Noutăți

PayPoint incheie contract de parteneriat cu reteaua Cora

Abonează-te pe  

Serviciul de plati PayPoint a incheiat un acord cu reteaua Cora, in urma caruia serviciile PayPoint sunt disponibile in hipermarket-urile companiei.

Clientii Cora pot efectua prin PayPoint o gama larga de plati, precum cele pentru facturile de utilitati, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu, asigurari si rate, alaturi de operatiuni de incarcare electronica.

Pentru a efectua o plata, consumatorii trebuie sa se prezinte intr-unul din cele 12 hipermarket-uri Cora din intreaga tara, la punctul unde este marcata disponibilitatea serviciilor PayPoint, sa comunice operatorului ce plata doresc sa efectueze, iar acesta se va ocupa de tranzactie si de incasarea in numerar a banilor. Consumatorii nu sunt conditionati de achizitionarea unor articole din magazine si nu exista comisioane pentru tranzactionari, serviciul fiind gratuit.

Operatiunea se realizeaza rapid, plata fiind confirmata prin eliberarea unei chitante cu toate detaliile tranzactiei. Clientii pot efectua tranzactii 7 zile pe saptamana, in intervalul orar 08:00 - 22:00.

Sursa: Wall-Street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PayPoint incheie contract de parteneriat cu reteaua Cora