Lectură de un minut

26 Jul 2017 - Știri și Noutăți

Cora lanseaza serviciul de cumparaturi online si la Ploiesti

Abonează-te pe  

Serviciul de cumparaturi online lansat de retailerul cora, cu livrare la domiciliu, devinde astazi, 26 iulie, disponibil si in Ploiesti.

Pana in prezent, serviciul este disponibil in Constanta, Cluj, Bacau si Bucuresti.

Wall-street.ro l-a citat pe Thierry Destailleur, directorul general al cora Romania. „Prin deschiderea cora.ro la Ploiesti, suntem cu un pas mai aproape de indeplinirea obiectivului nostru de a consolida serviciul de shopping online. Spuneam ca ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment, care are un mare potential in Romania. Ne-am propus sa lansam acest serviciu, in timp, in toate cele 11 magazine din tara. Ploiesti este un magazin important pentru grupul nostru, inca din 2013, de la inaugurare, si vrem sa ne asiguram ca oferim comunitatii locale cele mai bune si inovatoare servicii ale noastre”.

Livrarea comenzilor se taxeaza cu 15 lei si acopera peste 30 de localitati din jurul Ploiestului, dar si acest judet: Sinaia, Gageni, Tatarani, Blejoi, Ciolpani, Cornu, Bucov, Paulesti, Brazi, Valea Calugareasca, Magurele, Urlati, Plopeni, Barcanesti, Ploiestiori, Parcul Industrial Ploiesti, Strejnicu, Targsoru Nou, Gherghita, Boldesti Scaeni, Plopu, Lipanesti, Targsoru Vechi, Puchenii Mici, Puchenii Mari, Gorgota, Balta Doamnei, Snagov,Campina, Breaza, Targoviste, Comarnic,

Pe site sunt puse la vanzare peste 30.000 de produse dintre care se poate alege - fructe, legume, articole pentru animale sau bebelusi, bauturi, produse de gatit, detergenti de igiena, intretinere si cosmetice de infrumusetare.

Sursa fofo: cora.ro

Citeste si:
Producătorul INATECH Packaging va lansa noi ambalaje, dedicate magazinelor online
Producătorul INATECH Packaging va lansa noi ambalaje, dedicate magazinelor online
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cora lanseaza serviciul de cumparaturi online si la Ploiesti